![گام های اساسی وزارت بهداشت برای احیای طب سنتی](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/k5G5rSYt9RLi/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJYZhPraIf_IIXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOVVmKk5Dstp3Q,,/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9.jpg)
سعید نمکی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، مبنی بر اینکه چه اقدامهایی را برای احیای طب سنتی خواهید داشت؟ اظهار کرد: برای احیای طب سنتی سه گام اساسی را در حال تدوین هستیم تا بتوانیم به اهدافمان که پیشگیری از بیماری است برسیم.
وی افزود: در قدم اول قصد داریم تا دانشجویان پزشکی را با مبانی طب سنتی آشنا کنیم.
نمکی ادامه داد: در گام دوم باید ایجاد وفاق و آشتی بین دانشگاه و طب سنتی ایجاد کنیم.
وزیر بهداشت با اشاره به گام سوم اضافه کرد: باید پزشکان و اساتید به سمت نسخه نویسی بر اساس مبانی طب سنتی حرکت کنند.
نمکی تاکید کرد: در طب سنتی با خرافهنمایی مبارزه میکنیم؛ طب سنتی در حال حاضر در دو بخش طب سنتی ایرانی و طب مکمل جهانی فعالیت میکند که به دنبال این هستیم تا هر دو بخش را در کنار هم بصورت علمی در آوریم و توسعه دهیم.