امام بیان کرد: اگر سن کودکتان در حدی است که حرفهای شما را متوجه شود، با نزدیک شدن روز اول مهد کودک بهتر است سعی کنید موضوع آن را در صحبتهای روزانه خود با فرزندتان مطرح کنید.
وی افزود: برایش بگویید که چه فعالیتهایی را میتواند در مهد انجام دهد و همچنین در مورد مربیهای مهد با او حرف بزنید. با این کاربه کودکتان کمک می کنید تا از لحاظ روانی آماده مهدکودک شود و منتظر شروع آن بماند.
این روانشناس با بیان اینکه در روز اول مهدکودک آرامش داشته باشید، تصریح کرد:کودکتان را برای خوردن صبحانه و لباس پوشیدن تحت فشار قرار ندهید و او را با تمام قسمتهای مهد کودک آشنا کنید، به مربیان که در طول روز با کودک شما هستند مشکلا ت کودکتان را بگویید.
امام تاکید کرد: اگر کودکتان به شیء خاص علاقه دارد به او اجازه دهید تا در روزهای اول آن را به همراه خود ببرد همچنین بهتر است در روزهای اول در مهدکودک فرزندتان حضور داشته باشید تا اعتماد کودک به مربی و سایر کودکان جلب شود.
وی در نهایت خاطر نشان کرد: کودکتان می تواند در عین حال که از حمایت شما اطمینان پیدا می کند، روابط دلبستگی جدیدی را با مربیان مهد و سایر کودکان برقرار کند و خود را به تدریج برای روزهایی آماده کند که در مهدکودک حضور ندارید.