به گزارش افکار نیوز، دکتر بهزاد حيدرپور در گفت وگو با ايسنا، منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: انجام ورزشهايي مثل شنا، پياده روي و دوچرخه سواري ميتواند در کاهش ابتلا به کمر درد مفيد باشد.
وی گفت: افرادی که کار آنها مستلزم بلند کردن اجسام سنگین است یا ورزشکارانی که با وزنه سروکار دارند باید حتماً از کمربندهای پهن محافظ کمر استفاده کنند.
دکتر حیدرپور با تاکید بر خودداری از پوشیدن کفشهای پاشنه بلند به مدت طولانی، خاطرنشان کرد: در هنگام ایستادن طولانی مدت هرازگاهی به روی دیوار تکیه کنید تا از فشار بر روی کمر کاسته شود. از سوی دیگر باید توجه داشت که هم تشکهای خیلی نرم و هم تشکهای سفت سبب کمردرد میشوند لذا از تشک مناسب استفاده نمائید.
دکتر حیدرپور تاکید کرد: هرگز اجسامی را که برای شما سنگین هستند بلند نکنید. در هنگام بلند کردن اجسام، کمر باید عمود بر زمین و نه خم شده به جلو باشد باید اجسام را در حالی که نزدیک بدن شما هستند با زانوها بلند کنید.
وی گفت: تحت فشار قرار گرفتن ریشههای عصب نخاعی میتواند سبب بروز درد و تیر کشنده و بیحسی و گزگز شدن در اندام تحتانی شود که علل مختلفی از جمله پارگی و فتق دیسک، تنگی کانال نخاعی و تنگی کانال عبوری ریشههای عصبی دارد.
دکتر حیدرپور تصریح کرد: معمولاً تغییرات تخریبی در دیسکها از دهه سوم شروع شده و این تغییرات سبب کاهش توان دیسک در انجام خاصیت ضربه گیری و مستعد تخریب میشود.
وي افزود: تغييرات تخريبي در مهرهها و ديسکها بدنبال افزايش سن و علل ديگر و نيز بيماريهاي مفصلي همراه سبب تنگي کانال نخاعي شده و باعث ايجاد علائم مربوط به تحت فشار قرار گرفتن نخاع که شامل درد در هنگام ايستادن طولاني مدت يا راه رفتن در مسافت کوتاه شده و همچنين امکان دارد خشکي صبحگاهي در ناحيه کمر وجود داشته باشد.
شناسه خبر:
۸۴۶۰۲
تقویت عضلات شکم؛ عامل کاهش کمر درد
یک متخصص پزشکی ورزشی اظهار کرد: تقویت عضلات شکم میزان ابتلا به کمردرد و در موارد وجود کمر درد، شدت آن را کاهش میدهد.
۰