![آخرین وضع آب و هوای کشور در ۳ بهمن ماه](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/TXWKfVCfBTG1/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVq8m4_4rYPbfW41bi53Z6sg,,/%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C.jpg)
روز چهارشنبه در شمال خلیج فارس و دامنههای زاگرس مرکزی در استانهای لرستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، غرب اصفهان، شمال خوزستان و در روز پنج شنبه برخی نقاط استان های بوشهر، کهگیلویه و بوی احمد، غرب فارس و شمال خلیج فارس افزایش ابر و بارش پراکنده رخ خواهد داد.
روز جمعه برخی نقاط شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی رشد ابر و بارش پراکنده باران پیش بینی می شود، ضمن آنکه روز پنج شنبه و جمعه در سواحل دریای خزر و اردبیل افزایش نسبی دما و در استان های گیلان و اردبیل همراه با وزش باد جنوبی را خواهیم داشت.