"محمدرضا بختیاری" گفت: شهرهایی که قرار است در آنها تصفیهخانه فاضلاب ساخته شود شامل قرچک، ورامین، پاکدشت، شهر قدس، رودهن، بهارستان، رودبار قصران، دماوند و فیروزکوه است.
بختیاری اعتبار مورد نیاز برای این طرح را ۶۲۰۰ میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: بهدلیل کسری منابع مالی موجود، کاهش شدید اعتبارات عمرانی و افزایش تورم سالیانه این طرحها باید بهزودی به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: هزینه ساخت فاز ۷ و ۸ تصفیهخانه فاضلاب تهران در سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان برآورد شده بود که این میزان امسال به ۷۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
مدیرعامل آبفای استان تهران تاکید کرد: اگر میخواهیم آینده خوبی برای استان تهران متصور شویم ضروری است در تهران چاههای مجاز کشاورزی بسته و آب مورد نیاز کشاورزی از طریق پساب تامین شود.
بختیاری گفت: میانگین شبکه فاضلاب در کشور ۴۸ درصد است، در حالی که در شهرهای استان تهران با ۴.۵ میلیون نفر جمعیت، این میزان ۱۲ درصد است.
وی افزود: برعکس شهرهای استان تهران، در شهر تهران پیشرفت طرح فاضلاب بسیار خوب بوده و از ۹۰۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب که باید در شهر تهران ساخته شود ۶۷۰۰ کیلومتر ساخته شده است.
مدیرعامل آبفای استان تهران یکی از دلایل پیشرفت طرح فاضلاب در شهر تهران را همراهی شورای شهر و مردم عنوان کرد.
بختیاری خاطرنشان کرد: برای افق طرح در سال ۱۴۲۰ در شهرهای استان تهران ۴۴ فاز تصفیهخانه فاضلاب با ۹۳ کیلومتر خط انتقال، حدود ۴ هزار و ۲۲ کیلومتر شبکه فاضلاب و ۷۳۵ هزار انشعاب با ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.