به گزارش مهر، پاسخ به سئوالات آزمون کارشناسی ارشد به صورت چهارجوابی است و برای هر پاسخ صحیح ۳ نمره مثبت و برای هر پاسخ غلط یک نمره منفی درنظر گرفته می شود.
کلیه دفترچه های سئوال داوطلبان شخصی سازی شده و شماره داوطلبی، نام خانوادگی و نام هر داوطلب بر روی جلد دفترچه آزمون وی درج شده است. این دفترچه ها دارای تنوع بوده و در انواع A، B، C و D تقسیم می شود.
پاسخنامه و دفترچه سئوال داوطلبان در یک بسته نایلونی و در کدرشته هایی که دارای دو دفترچه سئوال هستند تحت عنوان دفترچه شماره دو(۲) در یک بسته نایلونی جداگانه، تحویل داوطلبان خواهد شد.
داوطلب به محض دریافت بسته نایلونی حاوی پاسخنامه و دفترچه سئوال باید کدهای مندرج در دفترچه تحویل شده را با کد مندرج در پاسخنامه مقایسه کند تا مطمئن شود بین آنها هیچ اختلافی نیست و در صورت مشاهده تفاوت، موضوع را به نزدیکترین مراقب جلسه اطلاع داده و موضوع را پیگیری تا اختلاف برطرف شود و سپس مندرجات ذیل پاسخنامه و روی جلد دفترچه سئوال را تکمیل و امضاء کند.
نکات مهم درباره درج معدل داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد
معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون داوطلبان، براساس ثبت نام اینترنتی که توسط خود داوطلبان انجام شده، درج شده است، لذا داوطلبان لازم است معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به تبصره های ذیل بررسی و در صورت مغایرت، به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ویرایش معدل خود اقدام کنند.
در غیر اینصورت مسئولیت هرگونه تبعات بعدی بر عهده شخص داوطلب بوده و هیچگونه عذری در این مورد پذیرفته نیست. ضمناً لازم به ذکر است در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولی داوطلبان دارای مغایرت معدل نیز اقدام شده است.
بر اساس تبصره یک، فارغ التحصیلان سنوات قبل و همچنین آن دسته از داوطلبانی که تا تاریخ ۱۷ آبان ۹۰(زمان ثبت نام و شرکت در این آزمون) به عنوان دانش آموخته تلقی شده اند و یا به عبارت دیگر موفق به اخذ مدرک لیسانس(کارشناسی) شده اند باید معدل مندرج در مدرک لیسانس(کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
بر اساس تبصره دو، دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی اعم از اینکه تا تاریخ بهمن ماه ۹۰ و یا تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۱ فارغ التحصیل می شوند، باید میانگین واحدهای گذرانیده شده تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۰ آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
بر اساس تبصره سه، فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل مقطع کاردانی(فوق دیپلم) و مقطع کارشناسی(لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
همچنین بر اساس تبصره چهار، دانشجویان شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته که پس از اخذ مدرک کاردانی(فوق دیپلم) در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شده اند، باید معدل مقطع کاردانی و میانگین واحدهای گذرانیده شده در مقطع کارشناسی آنان تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۰ با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
موارد ممنوعیت وسائل اضافی همراه با داوطلبان
از آنجایی که سئوالات رشته های امتحانی به گونه ای طراحی شده که برای پاسخگویی به سئوالات دروس ذیربط نیاز به ماشین حساب نیست و از ورود داوطلبانی که ماشین حساب برای شرکت در جلسه آزمون(از هر نوع آن) به همراه داشته باشند ممانعت به عمل خواهد آمد و چنانچه داوطلبی در جلسه آزمون ماشین حساب به همراه داشته باشد، اعم از اینکه از آن استفاده کند یا نه، متخلف شناخته شده و با وی برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمونهای سراسری رفتار خواهد شد.
داوطلبان از آوردن وسایل اضافی مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، هرگونه نت و یادداشت، ماشین حساب
(از هرنوع آن)، پیجر، تلفن همراه(حتی خاموش) و… به جلسه امتحان اکیداً خودداری کنند. ضمن اینکه به داوطلبان اکیداً توصیه می شود حتی از نت برداری و یادداشت کردن جواب پاسخها برای اطلاع خود جداً پرهیز کنند.
همراه داشتن تلفن همراه در جلسه آزمون حتی به صورت خاموش طبق قانون رسیدگی به تخلفات منجر به حذف از گزینش در آزمون خواهد شد. همچنین خارج کردن اوراق امتحانی از قبیل پاسخنامه، دفترچه سئوال و یا کارت شرکت در آزمون از جلسه امتحان به عنوان تخلف محسوب می شود و با داوطلب متخلف برابر قانون رفتار خواهد شد.
اعلام یک شهر برای برگزاری برخی از کد رشته های آزمون
بر اساس اعلام سازمان سنجش محل برگزاری آزمون کدرشته های ۱۱۲۹(زبان و ادبیات اردو)، ۱۱۵۴(مطالعات دفاعی، استراتژیک)، ۱۱۵۵(اطلاعات استراتژیک)، ۱۱۵۶(آماد)، ۱۱۵۷(مدیریت بحران)، ۱۲۸۷(مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶(نمایش عروسکی) و ۱۳۶۰(مجموعه موسیقی) منحصراً در شهرستان تهران است.
برگزاری آزمون تشریحی برای ۱۰ کد رشته در آزمون
آزمون برخی از دروس در کدرشته های امتحانی ۱۲۸۷(مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۶۲(طراحی صنعتی)، ۱۳۶۳(مجموعه فرش)، ۱۳۶۰(مجموعه هنرهای موسیقی)، ۱۳۵۸(مجموعه هنرهای تصویری و طراحی)، ۱۳۵۷(مجموعه هنرهای نمایشی و سینما)، ۱۳۵۶(نمایش عروسکی)، ۱۳۵۲(مجموعه معماری)، ۱۳۵۱(طراحی شهری)، ۱۳۵۰(مجموعه برنامه ریزی شهری، منطقه ای و مدیریت شهری) به صورت تشریحی هم برگزار می شود که مواد آزمون تشریحی آنها در دفترچه راهنمای شماره ۱ آزمون درج شده است.
شرایط آزمون تشریحی(یا عملی) کد رشته های امتحانی ۱۳۵۰،۱۳۵۱، ۱۳۵۲،۱۳۵۷، ۱۳۵۸،۱۳۶۲ و ۱۳۶۳ که از داوطلبان دارای حد نصاب نمره علمی اخذ می شود، در نیمه اول خرداد ماه سال ۹۱ اعلام می شود و آزمون دروس تشریحی کد رشته امتحانی ۱۲۸۷ و برخی از دروس تشریحی کد رشته های امتحانی ۱۳۵۶ و ۱۳۶۰ همزمان با آزمون تستی برگزار خواهد شد.
به گزارش مهر، آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۹۱ در روزهای ۲۶، ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه در ۴۴ شهر و با شرکت ۹۳۰ هزار و ۱۷۲ داوطلب برگزار می شود.
شناسه خبر:
۸۱۷۹۱
اعلام جزئیات تصحیح معدل در کنکور ارشد
داوطلبان لازم است معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به تبصره های سازمان سنجش، بررسی و در صورت مغایرت، به سایت سازمان مراجعه و نسبت به ویرایش معدل خود اقدام کنند.
۰