مسعود صادقی امروز در آیین رونمایی از نرم افزارهای شرکت توزیع نیروی برق تبریز، با اشاره به اینکه سال آینده خاموشیهای گسترده در سطح کشور نخواهیم داشت، اظهار داشت: خشکی رود کارون و دز و کاهش نیروی برق آبی از دلایل اصلی کاهش تولید برق در سطح کشور بود که به دنبال آن، قطعی گسترده برق در کشور را به دنبال داشت.
وی ادامه داد: در خلال کمبود انرژی، مردم بیشترین همکاری را با ما داشتند؛ به طوری که وقتی به اهمیت قضیه پی بردند، همکاری مردم بیشتر شد و توانستیم تابستان امسال را مدیریت کنیم.
صادقی افزود: سالهای قبل وقتی برق مشترکان قطع میشد، مستقیما با شماره روی قبضها تماس میگرفتند که به دلیل شلوغی خطوط تلفن اغلب موفق به برقراری تماس نمیشدند ولی خوشبختانه یکی از طرحهای رونمایی شده امروز سامانه تلفنی ۱۲۱ است که شامل ارسال پیامک قطعی به مشترکان است که در قالب یک اپلیکشن برای تلفن های همراه ارائه می شود.
مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع شرکت توانیر گفت: این سامانه پس از نصب اپیلکشن روی گوشی های موبایل و دریافت اطلاعات مشترکان، با ارسال اطلاعات مشترک مورد نظر به سامانه، موضوع را به نزدیکترین اداره برق ارسال میکند و در اولین فرصت با توجه به نقشههای GIS به رفع مشکل اقدام می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفتهای برخی از شرکتهای توزیع برق کشور در استفاده از سامانه ها و نرم افزارها گفت: لازم است سایر شرکت های برق نیز از تجربه سایر شرکتهای توزیع از جمله شرکت توزیع نیروی برق تبریز استفاده کنند.
صادقی اظهار داشت: ما در صنعت برق میخواهیم از فاز سنتی خارج شویم و کارهای الکترونیکی را در کشور توسعه دهیم، به طوری که این اقدامات ضمن کاهش مراجعات مردمی، از بروکراسی اداری نیز خواهد کاست.
مصرف صحیح انرژی تنها راهکار جلوگیری از خاموشی است
مدیر عامل شرکت برق منطقهای آذربایجان نیز در این مراسم گفت: حیات بشر به مصرف بهینه انرژی بستگی دارد و مصرف صحیح انرژی تنها راهکار برای جلوگیری از خاموشیها است.
افشین روشن میلانی افزود: به منظور افزایش سرعت پاسخگویی به مشترکان و مردم، شرکت توزیع نیروی برق تبریز اقدامات مهم و مطلوبی به عمل آورده و برای کاهش ترافیک و رضایت مشترکان گامهایی اساسی برای الکترونیکی کردن خدمات انجام داده است.
روشن میلانی ادامه داد: برای ارتقای خدمت به مشترکان و برای افزایش سرعت رضایت مشترکان تمام تلاش خودمان را انجام میدهیم.
وی اظهار داشت: در این بین، نیروی برق محرک اصلی بخش اقتصاد کشور است و همه این موفقیتها در زیر سایه تلاشهای کارکنان شرکت برق انجام یافته که امروز ثمره آن را میبینید.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای آذربایجان با بیان اینکه مصرف صحیح برق و مراقبت از آن باید اولویت مردم عزیز باشد، گفت: خوشبختانه با توجه به فرهنگسازی انجام شده در تابستان امسال شاهد افزایش همکاری مردم با صنعت برق بودیم.
وی ادامه داد: مصرف صحیح انرژی تنها راهکار برای جلوگیری از بروز خاموشی در سالهای آینده خواهد بود.
سرمایهگذاری در بخش برق نیازمند هزینه بالایی است
فرماندار تبریز هم در ادامه این مراسم با بیان اینکه سرمایهگذاری در بخش برق نیازمند هزینه بالایی است، گفت: باید فرهنگ صرفهجویی را در کشور نهادینه کنیم.
علیار راستگو، در آیین رونمایی از نرم افزارهای جدید شرکت توزیع نیروی برق تبریز، اظهار داشت: تلاش برای استفاده و ارتقاء سیستمهای نرمافزاری در شرکت توزیع نیروی برق تبریز، علاوه بر عدم اتلاف انرژی و هزینه برای آحاد جامعه، به حفظ محیط زیست نیز کمک میکند.
وی منسوخ شدن استفاده از سیستمهای قدیمی و مکانیکی در صنعت برق را عامل موفقیت در مدیریت مصرف انرژی دانست و بیان کرد: به طور مثال، استفاده از سنسورهای برق در ادارات برای کاهش مصرف انرژی، تجربه مفیدی است که باید برای تعمیم آن در سطح جامعه تلاش شود.
راستگو با اشاره به اینکه همه کشورهای در حال توسعه به سمت استفاده از تکنولوژیهای نوین در سیستمهای اداری و خدماترسانی خود میروند، افزود: اقدامات برق تبریز در این زمینه بسیار قابل تقدیر است.
وی با اشاره به ابلاغ بخشنامه "میز خدمت" به همه سازمانها، تصریح کرد: نرمافزارهای رونمایی شده توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز، در واقع تحقق همان آرمانهای میز خدمت الکترونیکی است که توسط این شرکت جامه عمل پوشیده است.
راستگو افزود: این نرم افزارها به دلیل قابلیت مشاهده مسیر اداری توسط مشترکان، اعتماد بین مردم و مسئولان را ارتقا میدهند و این باور در شهروندان ایجاد میشود که مسیر انجام کار همه مردم برای خدماترسانی یکسان است.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری آذربایجان شرقی اظهارداشت: افزایش اعتماد عمومی خواسته قلبی ماست، چرا که هر چقدر در جهت رضایت مردمی تلاش کنیم با به وجود آمدن پشتوانه محکم مردمی در مدیریت مشکلات موفق عمل خواهیم کرد.
وی خاطرنشان شد: تحلیل مدیریتی این اقدام، علاقهمندتر شدن مردم به نظام جمهوری اسلامی و افزایش اعتماد عمومی مردم به سیستم اداری است.
14 نرم افزار در شرکت برق تبریز رونمایی شد/ چشم شهروندان به استمرار تداوم برق در سیمها است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در این مراسم گفت: 14 نرم افزار جدید برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مشتریان این شرکت طراحی و راهاندازی شده است.
عادل کاظمی، در آیین رونمایی از نرم افزار های این شرکت که با حضور فرماندار شهرستان تبریز، مدیر دفتر نظارت بر توزیع شرکت توانیر و مسئولان استانی و کشوری برگزار شد، بیان کرد: اعمال خاموشیهای با برنامه به منظور انجام تعمیرات و نیز برای انجام برنامههای کاهش پیک بار، یکی از موارد اجتناب ناپذیر برای شرکتهای توزیع برق است که در این زمینه نرم افزاری به عنوان سامانه جامع اطلاعرسانی خاموشیها به صورت اپلیکشن موبایلی طراحی شد که قادر به اطلاع رسانی دقیق برنامههای خاموشیها به مشترکان خواهد بود.
وی با اشاره به هدف ایجاد سامانه خدمات غیرحضوری، اظهار داشت: این سامانه در راستای راهانداری میزخدمت الکترونیکی، تکریم ارباب رجوع و کاهش مراجعات حضوری به صورت آنلاین ایجاد شده و به سیستم جامع خدمات مشترکان شرکت متصل است.
کاظمی ادامه داد: متقاضیان میتوانند از طریق پرتال شرکت با ثبت درخواست خود و ضمیمه کردن مدارک مورد نیاز، خدمات مورد نیاز را از شرکت توزیع برق تبریز دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز افزود: از طریق این سامانه، تراکنشهای مالی نیز به صورت غیرحضوری انجام خواهد گرفت.
کاظمی با اشاره به کاهش زمان واگذاری انشعاب برق در این شرکت تشریح کرد: با طراحی نرم افزارهای متعدد از جمله سامانه بازدید از محل انشعاب، ارائه خدمات و زمان واگذاری انشعابات کاهش چشمگیری خواهد یافت.
وی خاطرنشان شد: تمام نرم افزارهای ارائه شده توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز به منظور خدماترسانی هر چه بهتر به مشترکین و شهروندان عزیز است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز، در تشریح عناوین ایننرمافزارها گفت: نرمافزار سامانه خدمات غیرحضوری، سامانه بازدید از محل انشعاب، هوش تجاری BI، اتوماسیون اداری پیشرفته تحت وب، سامانه جامع اطلاع رسانی خاموشی، نرم افزار جامع حقوقی، در این آیین افتتاح و بهرهبرداری از این سامانه ها با موضوع خدمترسانی مطلوب و سریع به مردم توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز رونمایی شد.
به گزارش فارس، دیگر نرم افزارهای رونمایی شده در این مراسم سیستم مکانیزه وصول مطالبات، سامانه ارزیابی جامع، نرم افزار هوشمند داده کاوی مشترکین، نرم افزار مدیریت درخواستهای مردمی، سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS، نرمافزار تست و بازرسی لوازم اندازهگیری، نرمافزار شیر پوینت و سیستم جامع منابع انسانی آرا بودند که همزمان مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.