ابوالفضل قناعتی با اشاره به درگیری ها و جنجال شورای پنجم بر سر انتخاب سومین شهردار تهران طی 14 ماه گذشته اظهار داشت: طبیعتاً دامنه عدم ثبات مدیریت در یک مجموعه گسترده مثل شهرداری کلانشهر تهران،به بدنه هم کشیده می شود و تنها شهردار درگیر این بی ثباتی نیست.
به گفته عضو پیشین شورای شهر تهران،وقتی بناست شهردار تغییر کند به تبع آن مدیران و معاونانی و تیمی که با شهردار قبل وارد بدنه شهرداری شده دچار تنش و روزمرگی می شوند چرا که عدم ثبات باعث سطحی نگری به برنامه ها می شود.
وی با بیان اینکه مدیران و معاونان شهرداری در شرایط عدم ثبات شهردار به دلیل زمان بر بودن ایده ها و برنامه ها دلسرد می شوند که در این صورت کارهای برنامه ای از بین می رود افزود: در چنین شرایطی شهر از سیاست ها و چشم اندازهای کلی نظام عقب می ماند.
قناعتی با انتقاد از اشتباه شورای شهر در انتخاب نجفی به عنوان شهردار تصریح کرد: شورای پنجم در انتخاب شهردارسابق شایسته سالاری را لحاظ نکرد، با توجه به مشکلات و ماموریت های شهرداری شورا باید فردی را انتخاب می کرد که توان اداره شهر را داشته باشد اما فردی را انتخاب کردند که در سوابق گذشته اش همواره در سختی ها استعفا داده بود؛ پس همین موضوع نشان می داد این فرد شایسته اداره پایتخت نیست.
این عضو شورای چهارم شهر تهران با تاکید بر اینکه انتخاب اشتباه شورای پنجم در انتخاب نجفی شهر را یکسال از اهداف و برنامه های اصلی خود دور کرد ادامه داد: بعد از انتخاب محمدعلی افشانی تا استقرار مدیران جدید و جابجایی های صورت گرفته توسط وی قانون منع به کارگیری بازنشستگان تصویب شد و او باید از شهرداری برود.
وی با اشاره به اینکه اگر افشانی در شهرداری می ماند خوب بود اما ناگزیر باید به قانون تمکین کرد گفت: اعضای شورای شهر باید به این قانون مصوب مجلس تمکین کنند، اعضای شورای شهر که خود قانونگذار شهر هستند باید از قانون تبعیت کنند در غیر این صورت نمی توانند از دیگران برای اجرای قوانین توقعی داشته باشند.
قناعتی خاطرنشان کرد: دود عدم ثبات و جابجایی مدیران تنها به چشم مردم می رود، به هر صورت شورا در سومین انتخاب خود باید شایسته سالاری را مبنا قرار دهد و از انتخاب گزینه های توصیه ای و جریانی پرهیز کنند، در حال حاضر شهر مشکلات زیادی دارد که اگر در این 4 سال اداره شهر با روند پیشرفت کشور پیش نرود دچار عقب ماندگی های زیادی در پایتخت خواهیم شد.