![پلیکلینیک تخصصی در عرفات راهاندازی می شود](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/4702X4FSuOPd/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRqolFhYjlGcmXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVfA-P2QXHk1k37Cd3OZoVyg,,/%DA%A9%D9%88%D9%87+%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%A7%D8%AA.jpg)
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به راهاندازی پلیکلینیک تخصصی در عرفات گفت: امسال با تمهیدات انجام گرفته بار مراجعات حجاج برای دریافت خدمات درمانی کمتر شده است.
ایرج حریرچی در بازدید از بیمارستان صحرایی مرکز پزشکی جمعیت هلالاحمر در عرفات، اظهار داشت: در شرایط سخت وضعیت آب و هوایی و ازدحام جمعیت خدمات ارائه شده بینظیر است و تلاش شده خدمات جامعی به حجاج ارائه شود.
وی با اشاره به راهاندازی پلیکلینیک تخصصی در عرفات، گفت: در این پلیکلینیک انواع تخصصهای پایه همچون روانپزشکی، ارتوپدی، اعصاب، داخلی و حتی داروخانه و آزمایشگاه پیشبینی شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: امسال با تمهیدات انجام گرفته بار مراجعات حجاج برای دریافت خدمات درمانی کمتر شده همچنین با کاهش گرمازدگی و بیماریهای عفونی همراه بودهایم که امیدواریم با اقدامات جهادی و تدابیر صورت گرفته وضعیت به همین منوال پیش رود.