به گزارش افکار نیوز به نقل از مهر، معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور بیان داشت: ورود معتادان به زندانها ممنوع است و این افراد باید به مراکز مخصوص بازپروری انتقال داده شوند.
علی شمس گفت: این سازمان در راستای تاثیر گذاری مثبت و اصلاح و تربیت مددجویان ۲۵۶برنامه کارشناسی شده در زندانهای سراسر کشور به انجام میرساند.
شمس اظهارداشت: زندان میناب از نظر فعالیتهای فرهنگی و تربیتی از وضعیت بسیار خوبی بر خوردار است.
وی با بیان اینکه مهمترین رسالت این سازمان پس از اقدامات تامینی و امنیتی، امر اصلاح و تربیت زندانیان است، اظهار داشت: برگزاری دورههای آموزس سواد آموزی و مقاطع تحصیلی تا دبیرستان و حتی تحصیلات آموزش عالی نیز در برخی زندانها برگزار میشود.
وی در رابطه با احداثبند نسوان در زندان میناب، افزود: سیاست کشور در حالت کلی در راستای حذف زندان زنان است و با توجه به حجم پایین زندانیان زن و نظر قضات برای جایگزینی جریمه و موارد دیگر با حبس زنان مجرم، نیازی به احداثبند ویژه نسوان احساس نمیشود و تعداد کم آنان به زندان مرکز استان منتقل میشوند.
وی بیان داشت: ورود معتادان به زندانها ممنوع است و باید به مراکز مخصوص بازپروری انتقال داده شوند اما افرادی که با جرائمی نظیر قتل، سرقت و آدم ربایی و یا سایر جرایم به حبس وارد زندان میشوند برای ترک اعتیاد این افراد اقداماتی صورت میگیرد.
معاون سلامت و اصلاح و تربیت سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور همچنین در خصوص تفکیک زندانیان بر اساس نوع جرم و بزه در زندانها اظهارداشت: عناوین مجرمانه متنوع و فراوان است و به طور قطع نمیتوان بر اساس عناوین زندانیان را تفکیک و نگهداری کرد.
وی افزود: به طور مثال برای زیر مجموعه جرائم مواد مخدر بیش از ۲۰ عنوان مجرمانه تعریف شده و سرقت و دیگر جرایم نیز به همین منوال است.
این مسئول با اشاره به اینکه امکانات موجود برای طبقه بندی و تفکیک جرایم مقدور نیست اما به صورت کلی زندانیان تفکیک شده هستند و زندانیان با جرایم مواد مخدر از جرایم عمومی تفکیک و جداسای شدهاند و جوانان نیز در بندهای ویژهای نگهداری میشوند.
شناسه خبر:
۷۶۹۰۳
حذف زندان زنان در کشور
۰