خبری خوش برای سرطانی ها
 حمیدرضا دهقان منشادی، متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی در آستانه برگزاری چهارمین سمینار تومور‌های سر و گردن اظهار کرد: در این سمینار موضوع رادیوتراپی‌های نوین از جمله درمان به روش IMRT که در واقع نوعی نقطه زنی در درمان رادیوتراپی تومور است مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.
 
وی افزود: سرطان درمان‌های مختلفی شامل جراحی، شیمی درمانی و پرتودرمانی دارد که پرتو درمانی شامل روش‌های مختلف بوده که یکی از روش‌های نوین در این زمینه روش IMRT است.
 
این متخصص رادیوتراپی وآنکولوژی ادامه داد: این روش سبب می‌شود تا اشعه‌ای که از دستگاه رادیوتراپی خارج می‌شود تمرکز حداکثری روی تومور و مناطق اطراف آن که احتمالا بخشی از تومور را شامل می‌شود، داشته باشد و در واقع با استفاده از این روش بافت طبیعی و نرمال اطراف تومور دوز کمتری از اشعه را دریافت کرده  لذا آسیب کمتری می‌بیند.
 
وی بیان کرد: هزینه استفاده از این روش بسته به بیماری و نوع تومور حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد البته برخی از بیمه‌ها همچون بیمه تکمیلی ارتش و بانک‌ها خدمات حمایتی را پذیرفته و مذاکره با بیمه‌های تامین اجتماعی در حال انجام است.
 
دهقان منشادی گفت: بسیاری از بیماران پس از بهبودی با آسیب‌های احتمالی و مشکلات ناشی از رادیوتراپی مواجه می‌شوند که استفاده از این روش حداقل آسیب و مشکلات را برای بیمار به همراه دارد به طور مثال فردی که دچار تومور سر و گردن بوده در صورتی که از روش‌های دیگر رادیوتراپی استفاده شود، نخاغ، غدد بزاقی و فک آن‌ها در معرض آسیب است برای همین بسیاری از بیماران با تومور‌های سروگردن که رادیوتراپی شده اند پس از درمان، دچار مشکلاتی، چون خشکی دهان و اختلال در بلع می‌شوند که با این روش عوارض به حداقل خواهد رسید.
 
این متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی بیان کرد: همچنین بیشتر مواقع افرادی که دچار تومور‌های لگن هستند با انجام رادیوتراپی ممکن است دچار عوارضی، چون خونریزی، درد از مقعد یا مشکل در دفع شوند در حالی که استفاده از این روش رادیوتراپی حداقل آسیب‌ها را به بیمار وارد می‌کند.
 
وی گفت: در افرادی با  تومور روده و پانکراس چسبندگی روده از عوارض احتمالی رادیوتراپی برای آن‌ها است، ولی بهره مندی از روش IMRT حین درمان تومور، آسیب‌های حداقلی را برای این گروه از بیماران به همراه خواهد داشت.