داریوش بیاتنژاد در مورد مجموع اقدامات پیشگیری و درمان اعتیاد گفت: در مورد درمان سرپایی در مراکز غیردولتی و دولتی که ۱۶۴ مرکز است، ۱۰ هزار و ۴۹۹ نفر در یکسال گذشته مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: در درمان بستری در بخش غیردولتی ۲۸۸ نفر و در مراکز اقامتی بلندمدت یا اجتماع درمانمدار (TC) با وجود دو مرکز ۵۶۳ نفر مراجعه کردهاند.
رئیس سازمان بهزیستی استان تهران با تأکید بر جامعپذیری و توانمندسازی معتادان بهبودیافته گفت: برای این دسته افراد در خانههای بینراهی که دو مرکز ایجاد کردهایم ۶۷ نفر پذیرش شدهاند.
بیاتنژاد برای ارائه خدمات به معتادان در کمپها و مراکز بهبودی اقامتی میانمدت با ۱۷۸ مرکز گفت: ۵۷ هزار و ۷۴۰ نفر در این مراکز پذیرش شده و برای کاهش آسیب گذری در مراکز گذری (DIC) و در ۱۷ مرکز ۱۳ هزار و ۳۰۶ نفر را پذیرش کردهایم.
وی در مورد سرپناههای شبانه یا شلتر گفت: این مراکز برای کاهش آسیب ایجاد شدهاند که در کل استان تهران ۱۱ مرکز راهاندازی کردهایم و در سال گذشته ۳۷۶۹ نفر را سرپناه دادهایم.
رئیس سازمان بهزیستی استان تهران در مورد تیمهای کاهش آسیب گفت: این تیمها در محلات آسیبپذیر استان مستقر شدهاند و به صورت غیردولتی امدادرسانی سیار داشتهاند که در کل استان تهران ۱۷ مرکز مستقر شده و به ۲۰ هزار و ۶۳۵ نفر خدمات داده است.
بیاتنژاد ادامه داد: موبایلسنتر یا مراکز گذری سیار غیردولتی مراکزی تازه تأسیس است که برای افزایش مشاوره به افراد در معرض آسیب اعتیاد راهاندازی شده است و در حال حاضر ۸ مرکز به این سیستم متصل است که در سال گذشته ۸۳ هزار و ۴۱۸ نفر را خدمات داده است.
وی گفت: در بحث حمایت و توانمندسازی مبتلایان به بیماری ایدز در ۱۳ مرکز به ۱۲۵۷ نفر در سال گذشته خدمات دادهایم و برای برنامه پیشگیری از اعتیاد اجتماعمحور با حضور ۲۳۸ تیم به ۴ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۵۱ نفر خدمات ارائه شده است.
رئیس سازمان بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه برای ۲۹۱ نفر طرح آمادهسازی شغلی اجرا شده گفت: ۱۰۲ مرکز اقامتی درمان اجباری برای مراکز ماده ۱۶ داریم که در سال گذشته به ۹۰۸۴ نفر خدمات دادهاند.