امروز شهر تهران از ده ماه بلاتکلیفی رنجیده و قامتی خمیده دارد

گروه اجتماعی- دکتر اقبال شاکری در گفت و گو با افکارنیوز با اشاره به خواب یک ساله شهر در مدیریت ناقص دکتر نجفی گفت: در یک سال گذشته شهر در بلاتکلیفی به سر برد با آنکه از ابتدا مشخص بود که آقای نجفی برای ماندن وکار کردن در شهر نیامده است اما دامنه سریع تغییر مدیرانی که یا با کار شهری آشنا نبودند یا حداقل اشراف چندانی به چون و چند امور شهری نداشتند آنچنان با سرعت و شتاب انجام گرفت که بخش زیادی از مدیران کارآمد شهرداری جای خود را به مدیران تازه کار سپردند!

وی آسیب های طرح های ناکارآمد را متوجه شهروندان دانسته دراین باره اظهار داشت: بیش از ده ماه شهر درگیر ودار تغییرمدیریتی رنج ها وآسیب های فراونی به خود دیده از خسارت هایی که تا کنون به محیط زیست وارد شده و عدم کنترل خسارت در یک روز برفی در زمستان سال گذشته تا افزایش سردرگمی مردم در طرح ترافیک و افزایش آلودگی هوا و ترافیک و افزایش قیمت های سرسام آور طرح ترافیک همه و همه ناشی از تغییراتی است که بدون کارشناسی و براساس ارتباط و سیاسی کاری به شهر تهران تحمیل شد.

عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران خطاب به آقای افشانی گفت: به نظر می رسد بیشتر از اینکه این تغییرات مدیریتی به نفع شهر باشد به ضرر شهر تمام شده چرا که شهر را در هاله ای از سکون قرار داده است. بی شک تغییر مدیران در حالی پذیرفتنی است که روند بهتری را برای شهر و شهروندان به تصویر بکشند در حالی که در ده ماه گذشته خلاف این موضوع اثبات شده است. بنده ضمن اینکه به آقای افشانی به عنوان شهردار جدید تهران حق تغییر معاونین خود را براساس قانون می دهم که بخواهند براساس انتخاب خود با معاونین کار کنند اما لازم است ایشان با توجه به تلاطم و تغییر تحولاتی که در شهرداری رخ داده به این موارد دقت کنند که با حداقل تغییرات یا انتخاب بهترین هایی که بتوانند مشکلات یک سال گذشته را رفع کنند دست به تغییراتی در شهرداری تهران بزند.

وی با اشاره به تشدید بار کم کاری ها در شهر تهران خاطر نشان کرد: امروز شهر تهران از ده ماه بلاتکلیفی رنجیده وقامتی خمیده دارد از این رو تغییر مدیریت ها و بی توجهی به شایسته سالاری می تواند بار کم کاری و بی توجهی به مسائل شهری را که در مدت یاد شده بسیار عمیق شده تشدید کند. انتظار می رود مسائلی چون حمل و نقل در تهران بزرگ که از اولویت های شهروندان به شمارمی رود و حمل ونقل ریلی که بر کاهش آلودگی هوا وترافیک وسرعت بخشی در رفت وآمدها تاثیر گذار است مورد توجه شهردار جدید قرار بگیرد. از سوی دیگر توجه به معاونت های کلیدی چون شهر سازی و خدمات شهری نیز بسیار حائز اهمیت است چر که تغییر مکرر در چنین حوزه هایی به از دست رفتن سرمایه و فرصت در شهر می انجامد و هر آنچه هزینه به جای می گذارد به صورت مستقیم بر مردم تحمیل می شود همانگونه که مردم در ده ماه گذشته شاهد حداقل امکانات و خدمات از سوی مدیریت شهری بوده اند از این روانتظار می رود شهر بیش از این درگیر تنش های تغییراتی قرار نگیرد وحتی اگر تغییری رخ می دهد برخلاف گذشته رویکردهای مدیریتی و تجربه گرایی وشایستگی افراد به طور خاص در آن لحاظ شود تا شاهد جان گرفتن شهر باشیم.