طرز فکر و نگرش افراد در خوشبختی یا بدبختی، سلامتی یا بیماری، موفقیت یا شکست آن ها دخیل است. پس با خواندن زندگی افراد موفق و الگو برداری از آن ها می توان مسیر زندگی را تغییر داد. در این مقاله چند ویژگی افراد موفق را ذکر کرده ایم.
درمورد ایده های خود حرف می زنند.
تفاوت اساسی دیگری که بین افراد موفق و افراد ناموفق وجود دارد این است که انسان های موفق همیشه در مورد ایده های خود صحبت می کنند اما ناموفق ها همیشه در مورد مردم و موضوعات غیر ضروری و بی اهمیت حرف می زنند. افراد موفق همیشه با تمرکز بر روی ایده ها و نیروی خلاقیت شان سعی در بهبود زندگی خود و دیگران دارند.
علاقه مند به یادگیری
تمایل افراد موفق برای یادگیری و پیشرفت پایان ناپذیر است. تفاوت اساسی دیگری که بین افراد موفق و ناموفق وجود دارد این است که انسان های موفق برخلاف افراد ناموفق که ادعا می کنند همه چیز را می دانند و نیازی به یادگیری ندارند ، دائما به دنبال رشد و فراگیری مهارت های جدید هستند.
حسود نیستند
موفق ها هرگز همه ی پل های پشت سرشان را خراب نمی کنند و همیشه دیگران را می بخشند و اشتباهات آن ها را فراموش می کنند اما ناموفق ها کینه ای هستند ، بخل می ورزند و به دنبال انتقام و تلافی اشتباهات دیگران هستند.
داشتن ذهنیت فراوانی بهجای کمبود منابع
ذهنیت کمبود منابع را از خود دور کنید. دنیا سرشار از فراوانی است و هیچکس جای دیگری را تنگ نمیکند. تصور کنید یکی از همکاران شما بخواهد یک شرکت خصوصی را خریداری کند و شما هم خیلی دوست دارید که این کار را انجام دهید. درصورتیکه ذهنیت کمبود منابع داشته باشید، فکر میکنید فقط همین شرکت وجود دارد، فقط با این روش به موفقیت میرسید و سعی میکنید حتما آن را بهدست بیاورید. ذهنیت کمبود منابع نوعی پارانویا ایجاد میکند و سبب میشود که با ترس زندگی کنید.
اما اگر ذهنیت فراوانی داشته باشید متوجه میشوید که کارهای زیادی در دنیا وجود دارد و حتی میتوانید مشابه آن شرکت را راهاندازی کنید. ذهنیت فراوانی به شما اجازه میدهد که با وجود رقابت سالم، با همکار خود مشورت کنید و دربارهی ایدههایتان با هم حرف بزنید و به نتایج بهتری برسید
چشم اندار بلند مدت دارند
اگر ندانید به کجا میروید، بهنتیجه نمیرسید. این موارد میتواند شامل گرفتن ارتقای شغلی، تغییر شغل یا شروع کسب و کار جدید باشد. قبل از اینکه به تعیین اهداف کوتاهمدت خود بپردازید، اول از همه چشمانداز بلندمدتی که از آن موفقیت دارید یادداشت کنید.
سعی کنید که همیشه تصویر واضحی از چیزهایی که میخواهید، داشته باشید. این کار سبب میشود یک قدم از دیگران جلوتر باشید. برای مثال اگر میخواهید اهداف شرکتتان را تعیین کنید، حتما مشخص کنید که میخواهید شرکتتان در پنج سال آینده از نظر کاری، عملکرد و موقعیت در چه شرایطی باشد. این کار به حفظ انگیزه و هماهنگی در تیم کاری شما کمک میکند
قدر خود را می دانند
همه انسانهای بسیار موفق قدر خودشان را می دانند. آنها به چالش ها به عنوان فرصت هایی برای رشد نگاه می کنند. آنها می دانند که برای غلبه بر موانع و تلاش مستمر در جهت ساختن آن زندگی که می خواهند، تحت هر شرایطی باید به خودشان اعتماد داشته باشند.
از تغییر قوانین نمی ترسند
از ویژگیهای شخصی خودتان برای خلق موقعیتهای بهتر استفاده کنید و اجازه ندهید دیگران تواناییهای شما را سرکوب کنند.
معمولا افرادی که با خطرکردن مخالف هستند، بهندرت به موفقیت میرسند. اما درمقابل افرادی که روحیه ریسک پذیری دارند و اشخاصی که پرتحرک، مبتکر و مبارزهطلب هستند، همان افرادی هستند که جهان را تغییر میدهند. موفقیت از مقاومت، توانمندی و ابتکار ایجاد میشود. بنابراین اگر میخواهید در شغلتان پیشرفت کنید بهتر است کمی از چارچوبها خارج شوید
افکارشان را رشد می دهند
گاهی ممکن است احساس کنید که در کارتان پیشرفتی ندارید. ذهنیت ثابت شما میگوید که شرایط همین است و هرکاری انجام دهید، تغییری ایجاد نمیشود. اما اگر ذهنتان رشد کرده باشد، باور میکنید که میتوانید تغییراتی در کارهای سخت ایجاد کنید، بازخورد آن را ببینید و شرایط لازم برای توسعه فردی خود را در آن کار ایجاد کنید. بین باور محدودکننده و باور توانمندکننده تفاوت زیادی وجود دارد. اگر باور دارید که رشد شما فقط به کاری که هم اکنون انجام میدهید محدود میشود، متأسفانه نمیتوانید پیشرفت کنید. اما اگر تواناییهای خود را برای رسیدن به اتفاقات بزرگ باور کنید، هر چیز ارزشمندی که در زندگی بهدنبالش هستید، بهدست میآورید