پیش از این آقای پورسیدآقایی در یادداشتی و در پاسخ به این پرسش که چرا توزیع این سهمیه به وزارت ارشاد یا تشکلهای صنفی خبرنگاری واگذار نشد؟ نوشته بودند: «واقعیت این است که ما از ابتدا به دنبال همین کار بودیم و مشخصا به انجمن صنفی روزنامهنگاران تهران، وزارت ارشاد، انجمن مدیران غیر دولتی رسانهها و... پیشنهاد دادیم که این مسئولیت را بر عهده بگیرند ولی همه آنان سر باز زدند و تنها خواهان افزایش سهمیه به تعداد سه برابر سهمیه تعیینشده بودند تا بتوانند به همه افراد واجد و غیر واجد شرایط، طرح را واگذار کنند.»
انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران تهران در نامهای به کانون انجمنهای صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران ایران به عنوان تنها مرجع رسمی رسیدگی به امور صنفی خبرنگاران و به عنوان یکی از دفاتر این کانون، مراتب اعتراض خود به اظهارات اخیر آقای پورسیدآقایی را اعلام کرده است و هماکنون این کانون در حال پیگیری موضوع از طریق مراجع ذیصلاح است.
در اطلاعیه کانون انجمنهای صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران ایران آمده است: متأسفانه مدتی است جامعه خبری در شهر تهران با تصمیمات یک مدیر شهری دچار مشکلات عدیدهای شده و نه تنها خبرنگاران از انجام مطلوب وظایف خود در حوزه اطلاعرسانی بازماندهاند بلکه هیچ گوش شنوایی در شهرداری و شورای شهر تهران نیز برای رفع این مشکل وجود ندارد.
کانون انجمنهای صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران ایران در این اطلاعیه از شهردار تهران درخواست کرده است تا ضمن ورود به ماجرای طرح ترافیک ترتیبی اتخاذ کند تا یک بار برای همیشه به سریال توهین به جامعه خبری در شهرداری تهران برای همیشه پایان دهد.
در این اطلاعیه همچنین آمده است: متاسفانه طرح جدید و ناپخته طرح ترافیک جدید شهر تهران مشکلات عدیدهای برای خبرنگاران رقم زده و در ایام گذشته، روزنامهنگاران علاوه بر شنیدن تهمتها و توهینهای مکرر شاهد توزیع ناعادلانه و بدون یک منطق صحیح در توزیع آرم طرح ترافیک بودهاند به طوری که حتی به رسانههای همطراز نیز به صورت یکسان سهمیه آرم طرح ترافیک تعلق نگرفته است.