احتمال تکرار حاشیه های شورای اول در شهرداری تهران/ هشت ماه بی ثباتی امتیاز منفی برای مدیریت شهر

گروه اجتماعی- علی گلمرادی نماینده بندر ماهشهر، بندر امام خمینی، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار افکارنیوز با انتقاد از عملکرد هشت ماهه شورای شهر تهران گفت: تزلزل مدیریت شهری تهران علاوه بر آسیب به مولفه های شهری مرتبط با شهروندان، بیانگر کم توجهی عوامل زیربط بوده است.

وی با تاکید بر اینکه چالش های موجود در تهران اجازه نمی دهد که به راحتی زمان را هدر داد، تصریح کرد: اعضای شورای شهر تهران باید از ثانیه های این مدت زمان برای اداره شهر بهره برداری کنند و بدانند که این فرصت ها برای اداره شهر تهران باید مورد توجه باشد.

این شهردار سابق بندر امام و ماهشهر با اشاره به بی ثباتی در شورای شهر و شهرداری تهران و تغییر شهردار ظرف شش ماه و شهر بدون شهردار به مدت 2 ماه تاکید کرد: هشت ماه بی ثباتی در سیستم مدیریت شهری بزرگترین آسیب برای این کلانشهر محسوب می شود و بعنوان یک امتیاز منفی برای تیم مدیریتی شهر محسوب می شود.

گلمرادی گفت: با توجه به شناخت نسبی که به موضوعات شهری دارم شرایط امروز تهران یک شرایط خاص بوده و نیازمند رویکرد محیطی مساعد و مناسب برای زندگی شهروندان است.

وی افزود: امروز گستردگی تهران و در کنار آن حاشیه نشینی و ترافیک از مسائل نگران کننده و پیچیده این شهر است.

نماینده بندر ماهشهر، بندر امام خمینی، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: روان بودن شهرها در کنار سرسبزی و پاک بودن امروز بعنوان یک مولفه حائز اهمیت مورد توجه مدیران شهری می باشد چرا که مدیریت زمان نقش اساسی در بهره وری سازمانها ایفا می کند.

گلمرادی با بیان اینکه تقویت فرهنگ و توسعه فرهنگ مناسب شهروندی در شهر تهران باید از الولویت های تیم مدیریت شهری باشد، افزود: آرامش خاطر شهروندان از قبل حاکم بودن یک فرهنگ مطلوب شهروندی از ضروریات زندگی بشریت بوده است.

وی افزود: از دیگر چالش های اساسی شهر تهران که باعث خستگی پیکره زنده شهر می شود، معضل ترافیک و حمل و نقل شهری می باشد.

این شهردار سابق بندر امام و ماهشهر گفت: بی نظمی در حمل و نقل، سیستم و وسائل حمل و نقل جلوه زننده ای از شهر تهران را در اذهان به تصویر می کشد.

گلمرادی افزود: متاسفانه پررنگ بودن مولفه سیاست در اداره امور شهر تهران احتمال تکرار دوره اول را به دنبال خواهد داشت آنچه ضروری به نظر می رسد تغییر رویه و تجدید نظر در بین اعضای شورای شهر برای تعدیل در ابعاد مختلف از جمله بعد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی می باشد.

وی تاکید کرد: باید شهرداری را بعنوان یک نهاد اجتماعی تعریف و بر اساس نیاز جامعه مولفه های مختلف را اولویت بندی و مورد توجه قرار دهیم و از دخالت گرایش سیاسی در تصمیم سازیها و تصمیم گیری در اداره امور شهر تهران ممانعت کنیم.