سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس فتای کشور اظهار کرد: رشد شتابان فناوری اطلاعات و شبکههای اجتماعی، شکلگیری سازمانهای توسعه یافته در جهان مانند داعش، النصره و القاعده که به صورت مخفیانه در کشورها فعالیت دارند در کنار ابزارهای پنهانساز، بستر مناسب و امنی را برای تروریستها ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه بیش از 4.2 میلیارد نفر در جهان کاربر اینترنت هستند و امور زندگی بشر بدون آن مختل میشود، افزود: جمهوری اسلامی ایران در کنار روسیه، عراق و حزبالله به فعالیتهای داعش در منطقه پایان دادند، اما تفکر داعشی همواره از سوی نیروها و افرادی که عضو داعش بودند در تلگرام و توئیتر در جریان است؛ در سال 2017 باجافزارها حملات سایبری زیادی را به کشورها وارد ساخته و در پی آن خسارات متعددی را به کشورها تحمیل کردند.
رئیس پلیس فتای کشور گفت: به گفته کارشناسان در سال 2020 دو تریلیون دلار به اقتصاد جهان توسط مجرمان و فعالان سایبری ضربه خواهد خورد.
وی افزود: کمبود همکاریهای عمیق بینالمللی منجر به توسعه فعالیتهای مجرمانه در جهان میشود، خدمات دهندگان بینالمللی تحت تأثیر سیاستهای دولتها قرار میگیرند و با برخی کشورها گزینشی عمل میکنند.
سردار هادیانفر گفت:برگزاری این نشست ها موجب همدلی و همبستگی میشود و امیدوارم بتوانیم از این طریق گامی موثر در جهت رفع چالشهای اساسی در این زمینه برداریم.