![لزوم تعیین تکلیف گود مجاور برج میلاد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/DY8UxXlcPl3X/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJbm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVOW2DkApRq_cwWxWQxIu3Fg,,/%D8%B9%D9%84%DB%8C+%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7.jpg)
علی اعطا عضو شورای شهر تهراندر خصوص گود عمیق رها شده در کنار برج میلاد اظهار کرد: چند سال پیش یک مسابقه بینالمللی برای ساخت هتل، ساختمان اداری و یک مجموعه چند عملکردی تحت عنوان مجموعه ارتباطات بین المللی تهران برگزار شد که اقدام ارزشمندی برای جذب ایدههای برتر برای ساخت فاز دو برج میلاد بود و در این مسابقه، طرح یک معمار برجسته عراقی–انگلیسی، خانم "زاها حدید" انتخاب شد.
رئیس کمیته معماری و طرحهای شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه طرح منتخب بر مبنای ضوابط و مقررات طرح تفصیلی نبوده است، اظهار کرد: لازم بود پیش از هرگونه عملیات اجرایی، طرح منتخب، مراحل قانونی را در کمیسیون ماده 5 و شورایعالی شهرسازی و معماری ایران طی میکرد و بعد از آن عملیات اجرایی همچون گودبرداری آغاز میشد.
اعطا با اشاره به اینکه قرار است در این پروژه 2 برج ساخته شود، ادامه داد: در واقع گودبرداری انجام شده، متناسب با طرح منتخب در مسابقه است که طرح آن، ارتفاع و تعداد طبقات آن، زیربنا و تراکم آن بر مبنای اسناد مصوب، ملاک عمل نیست و مراحل تصویب را طی نکرده است و باید در ابتدا مراحل تصویب را بگذراند و بعد گودبرداری و سایر عملیات اجرایی آغاز شود.
وی با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر تهران به طور ویژه پیگیر موضوع ایمن سازی گود مجاور برج میلاد هستیم، خاطرنشان کرد: شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در اردیبهشت ماه 95 شهرداری تهران را ملزم کرد با قید فوریت نسبت به مقاوم سازی گود، اقدام کند، که متاسفانه چنین نشد. این مصوبه همچنان لازم الاجراست، و باید در اسرع وقت در این خصوص اقدام شود.
اعطا تصریح کرد: البته بر مبنای مصوبه اردیبهشت ماه 95 در شورایعالی شهرسازی، فرآیند کار تعیین تکلیف می شود، و ما انتظار داریم در دوره مدیریت شهری جدید، این فرآیند بر مبنای ضوابط و مقررات طی شود و در اسرع وقت مقاوم سازی گود انجام گیرد.