سید جلال ملکی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعهخبرگزاری میزان گفت: روشن کردن آتش بخشی از سنت شب چهارشنبه سوری است، اما طی سالهای اخیر این سنت تا حدود زیادی تغییر یافته است.
وی افزود: متاسفانه عدهای با روشن کردن آتشهای بسیار بزرگ و انداختن مواد محترقه درون آن سبب ایجاد رعب و وحشت میشوند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی خواستار روشن کردن آتشهای کوچک از سوی خانوادهها شد و تصریح کرد: درخواست ما این است که مردم در شب چهارشنبه سوری ایمن شادی کنند و اگر قصد روشن کردن آتش را دارند، آتش را در مکانی که خالی از پوشش گیاهی و سقف است روشن کنند. آتشهای کوچک بهتر است از سوی والدین درست شده تا خطری کودکان و جوانان را تهدید نکند.
ملکی ادامه داد: در بسیاری از مواقع گزارش شده که در برخی از مناطق شهر تهران، آتشهای بسیار بزرگی برپا شده و شعلههای آتش به سیمهای برق آسیب وارده کرده و خطرات زیادی را به دنبال داشته اند.
وی با تاکید بر خطرات روشن کردن آتش در پارکینگهای مسکونی خانهها خاطرنشان کرد: روشن کردن آتش در پارکینگهای مسکونی خطرناکترین اقدام ممکن است. این کار میتواند سبب آتش گرفتن کل ساختمان شده و خسارتهای زیادی را به همراه داشته باشد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی با بیان اینکه " نباید یک لحظه شادی سبب ایجاد خطر برای سایرین شود" اظهارکرد: جوانان و نوجوانان باید توجه داشته باشند که مواد محترقهای که استفاده میکنند میتواند نه تنها برای خودشان بلکه برای سایرین نیز خطرات جانی به همراه داشته باشد.
ملکی با اشاره به در خطر بودن درختان تاکید کرد: درختان شهر در شب چهارشنبه سوری در خطر آتش گرفتن هستند و درخواست ما این است که به هیچ وجه در کنار درختان آتش روشن نشود.