محسن پیرهادی اظهار کرد: همانطور که در رسانهها هم منتشر شد و مسئولین محترم قضایی از جمله دادستان تهران اعلام کردند، سال گذشته و در آستانه انتخابات هیات رییسه شورای شهر تهران و چند هفته پس از رسوایی فیشهای نجومی در دولت، نامهای حاوی سوالات سازمان بازرسی از شهرداری تهران مبنی بر واگذاری تعدادی واحد مسکونی به مدیران شهرداری منتشر شد. مطلب کذب منتشره توسط یک عضو سابق شورای شهر در اختیار یاشار سلطانی قرار گرفت و در سایتی گمنام به نام معماری نیوز منتشر شد. آن طور که در مراحل تحقیقات پرونده مشخص شد، آقایان نجفی، شهردار فعلی تهران و حناچی معاون فعلی شهردار هم کاملا از سناریوی طراحی شده مطلع بودهاند.
وی تصریح کرد: فضای وقت انتشار پرونده، بیش از آن که اطلاع رسانی باشد، نشان از یک سناریوی چند لایه سیاسی دارد. اول آن که خواستند با تهمت بزرگ املاک نجومی، آن را در برابر فیشهای نجومی قرار دهند و در عمل دولت را از موضع پاسخگویی رها کنند. ثانیا انتخابات ریاست جمهوری را هدف گرفتند تا شهردار وقت تهران که از گزینههای مطرح بود، در اذهان مردم لکه دار شود. سوم این که انتخابات شورای شهر تهران را هدف گرفتند و حیثیت برخی اعضای شورای شهر سابق و برخی مدیران شهری خدشه دار شد، چنان که بعدها دو فرد مطلع و فعال در افشاگری دروغین گفته شده به شهرداری و معاونت شهرداری تهران رسیدند.
عضو سابق شورای شهر تهران گفت: در همان زمان عدد اعلامی در به اصطلاح افشاگری انجام شده توسط یاشار سلطانی، میزان تخلف در واگذاری املاک را 2200 میلیارد تومان اعلام کرد، حال آن که دادستان میزان واگذاری را 6 میلیارد تومان یعنی کمتر از یک صدم درصد آن چه گفته شده بود اعلام کرد.جالب این که حتی مطابق ادعاهای دروغ خودشان، باز هم میزان واگذاری بسیار کمتر از عدد اعلامی بود. از طرف دیگر طبق اعلام دادستان، این موضوع از اختیارات شهردار بوده و اساسا تخلف گفته شده، رخ نداده است.
پیرهادی بیان کرد: بعد دیگر ماجرا، جنبه آبرویی و خانوادگی ماجراست. 180 مدیر و مسئول شهرداری و شورای شهر، مورد هتک حیثیت واقع شدهاند. مگر این موضوع کوچکی است که شما مدیرانی با سابقه 15 سال، 20 سال و حتی 30 سال در شهرداری تهران که همه به سلامتشان اذعان دارند، به فساد متهم کنید. بالاترین سرمایه هر کس آبروی اوست و در دین ما، ریختن آبروی افراد به قتل نفس تشبیه شده است. برخی افراد به دلیل دریافت ملک از تعاونی شهرداری طبق ضوابط، بدون آن که خودشان بدانند و فقط به دلیل قرار گرفتن در نقشه سیاسی یاشار سلطانی و همفکرانش، چنان آسیب دیدهاند که نه تنها خودشان، بلکه خانوادههایشان هم مورد فشار قرار گرفتهاند قوه محترم قضاییه، آخرین مأمن و ملجاء افراد و خانوادههای هتک حیثیت شده است. قربانیان ادعای دروغ از قوه قضاییه انتظار دارند با اقتدار عمل با متخلفین و ناامن کنندگان فضای اخلاقی جامعه و مروجان فرهنگ دروغ و تهمت، برخورد کرده و ضمن اعاده حیثیت از افراد آسیب دیده، از تهمت و افتراهای بعدی جلوگیری کند. چه این که بی اخلاقی و تهمت در جامعه، مانند یک بیماری مسری است که اگر با آن برخورد نشود شیوع پیدا میکند، همان طور که اخیرا شاهد بی اخلاقی در مورد کمک شهرداری تهران به هیئات حسینی (ع) بودیم. اقدامی که از منظر عقل، شرع و قانون هیچ اشکالی نداشته است.