مجید شهدی متخصص پوست گفت: شوره سر علتهای مختلفی دارد. این بیماری هیچ آسیبی به افراد وارد نمیکند، ولی در موارد نادر میتواند به ریزش دائمی مو منجر شود. شوره ممکن است از دوران نوزادی تا پایان عمر همراه افراد باشد.
وی افزود: عوامل ایجاد شوره سر در برخی از موارد مربوط به ژنتیک، نوع شامپو، کمبود مواد و ویتامینها، بیماری، دارو، مشکلات اعصاب، بیخوابی و خستگی هستند.
شهدی اظهار داشت: شوره سر شامل پوستههای مختصر سفید و ظریف تا پوستههای ضخیم چسبنده و خارشدار است. این بیماری خطرناک نیست و در بسیاری از موارد ریشهکن نمیشود، بلکه شدت آن کم یا زیاد خواهد شد.
این متخصص پوست افزود: شامپوهای ضدشورهای که در بازار موجود هستند، به معنای واقعی بیماری را ریشهکن نمیکنند و اگر نیز بهبود پیدا کند، احتمال بازگشت آن وجود دارد.
وی ادامه داد: این بیماری معمولاً خطرناک نیست و بیشتر از لحاظ ظاهری افراد را ناراحت میکند، ولی در مواردی دیده شده که بیماری به شکل شوره وجود دارد و در اصل وجود بیماری دیگری را بیان میکند که باعث ریزش دائمی موی سر میشود.
شهدی توصیه کرد: افراد اگر در سر خود پوستهای مشاهده کردند، صرفاً رفتن به داروخانه و تهیه کردن شامپوی ضدشوره را کافی ندانند و به پزشک متخصص مراجعه کنند تا مشخص شود شوره ساده است و آسیبی به موی سر نمیرساند.
این متخصص پوست در پایان گفت: اگر افراد هرگونه خارش، جوش، پوسته، زخمهای سر به طوری که موها راحت کنده میشود را مشاهده کردند، باید سریعاً به پزشک متخصص مراجعه کنند.
انتهای پیام/