![سه مامور انتظامی به شهادت رسیدند](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/6pDEmmUoDIJ7/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJYZhPraIf_IIXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVeYBuI0UJPBl_T-CgKqtqLQ,,/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C+%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C.jpg)
فرماندار خاش روز پنجشنبه با تایید این خبر گفت: حرکت زشت اشرار و قاچاقچیان مسلح نابخشودنی و محکوم است.
محمد اکبر چاکرزهی اظهار کرد: شهادت این سه مامور فداکار و خادم به طور قطع هیچ خللی در مسیر انجام وظیفه و خدمت رسانی به مردم ایجاد نمی کند و نیروی انتظامی با جان و دل از کیان میهن اسلامی و دستاوردهای نظام حفاظت می کند.
به گفته یک مقام آگاه، در این درگیری که در منطقه رودهینار بخش مرکزی خاش به وقوع پیوست، ستوان یکم ها؛ رضا شهرکی، کامبیز سنچولی و رضا اصغریان از نیروهای مبارزه با موادمخدر یگان انتظامی خاش به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
شهرستان خاش در جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.
سیستان و بلوچستان در شرق کشور و همسایگی افغانستان عمده ترین کانون ورود و مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر است.