![پاتک پلیس به کلاس آموزش آرایشگری مختلط/عکس](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/dTMPG2DkQUUz/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwXaPFqBh_rqJ9gxKMPbWRfLhaRqCI9JPJVmNUth0ZaDgXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVOW2DkApRq_dILfFKnB5i5w,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C+%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9%85.jpg)
رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ اظهار کرد: در پی وصول خبری مبنی بر برگزاری کلاسهای مختلط آموزشی آرایشگری زنانه توسط مربیان مرد خارجی و جذب زنان آرایشگر به خارج کشور، شناسایی آنان در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود:مشخص شد کارگاه آموزشگاهی در شمال غرب پایتخت با دعوت از یک مربی مرد ترکیهای به صورت مختلط در یک آرایشگاه زنانه برگزار میشود.
رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ گفت: با احراز موضوع پس از هماهنگیهای قضایی ماموران وارد محل شدند که تعدادی مرد و زن به صورت مختلط در حال اجرای آموزش آرایشگری بر روی کلاه گیس و مدلهای انسانی بودند.
سرهنگ برفر تصریح کرد: فرد ترکیهای در حال آموزش حضور داشت و متولی برگزاری کلاسها که اهل تهران بود در تحقیقات بیان داشت با تبلیغ در اینستاگرام افراد را جذب و مبالغی از آنان دریافت میکرد.