رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران ادامه داد: اعضای شورای اسلامی پنجم شهر تهران در ابتدای آغاز به کار خود با مسئولان مربوطه از جمله رئیس و معاونان سازمان بنیاد مستضعفان و همچنین مدیران شهرداری و نمایندگان ساختمان پلاسکو و برخی نهادها و دستگاه هایی که باید در این خصوص مشارکت و تصمیم گیری داشته باشند جلساتی داشتند.
سالاری افزود:در توافق مشترک بین شهردار تهران و بنیاد مستضعفان مقرر شد که ماه آینده و در آستانه سالگرد حادثه ساختمان پلاسکو مراسم کلنگ زنی انجام شود.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در خصوص نحوه بارگذاری و صدور پروانه نیز توافقات نسبی انجام شده است، بیان کرد : مقرر شد قطعه زمینی که بنیاد به مساحت 4500 متر مربع در قسمت شرقی ساختمان پلاسکو دارد، به عرصه ساختمان قدیمی پلاسکو اضافه شود و در نهایت یک بارگذاری روی آن به صورت توامان انجام شود که به این ترتیب هم کسبه و مالکین تولیدی و تجاری ساختمان به حق و حقوق خودشان برسند و هم نظر بنیاد مستضعفان هم تا حد زیادی تامین شود.
وی اضافه کرد : با توجه به اینکه در قسمت شمالی و پشت ساختمان پلاسکو مدرسه ای وجود دارد که جزء آثار تاریخی محسوب می شود قرار است با نظر هیئت داوری متشکل از کارشناسان خبره تهاتر شود تا ملاحظات میراث فرهنگی و همچنین اشراف ساختمان به سفارتخانه نزدیک به محل نیز ، مدنظر طراحان قرار گیرد.
عضو شورای شهر تهران در خصوص تعداد واحدهای ساختمان جدید پلاسکو و اعتراض به افزایش تعداد واحدها اظهار داشت: به دلیل نهایی نشدن نقشه ها هنوز تعداد واحدهای تجاری و تولیدی مشخص نیست اما تجربه نشان می دهد که در یک مجموعه با کاربری تجاری به هر میزان که مساحت و تعداد واحدهای کسب و کارش بیشتر شود آنجا محل رجوع مضاعف مردم و در نهایت رونق کسب و کار خواهد شد.
سالاری ادامه داد : با توجه به اینکه پلاسکو به یک نماد و الگو بین ساختمان های نا ایمن شهر تهران تبدیل شده، انتظار می رود در نحوه بارگذاری ساختمان جدید پلاسکو و نحوه طراحی واستاندارد و نصب تجهیزات ایمنی و مقررات شهرسازی و معماری تمامی اصول رعایت شود تا از این ساختمان به عنوان الگویی برای ساخت ساختمان های جدید و ایمن یاد شود.