نشست بررسی اخلاق اجتماعی در ایران با حضور رئیس انجمن مددکاری اجتماعی کشور و جمعی از مسئولان بهزیستی استان تهران، عصر امروز(دوشنبه) برگزار شد.
سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی کشور، اظهار کرد: بزرگتر شدن کمیته امداد و بهزیستی، نشانه کاهش مسئولیت اجتماعی و ضعف اخلاق مداری در سطح کشور است.
وی ادامه داد: امروز وقتی در محافل جمعی، این خبر را میشنویم که اخلاق اجتماعی در میان افراد در جامعه امروز ضعیف شده است، خبری آشنا و تازه برای ما نیست.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی کشور تصریح کرد: نبود مدارا، ترویج خشونت، نداشتن مهارت کنترل خشم در برخورد با اعضای خانواده و همچنین اختصاص جایگاه دوم به آمار پروندههای قضایی کشور، نماد ضعف اخلاق در جامعه امروز است و این موارد نشانههای خوبی به حساب نمیآیند.
موسوی چلک خاطرنشان کرد: ضعف اخلاق اجتماعی، معضلی است که باید از سالها پیش در خصوص آن چاره اندیشی میشد که متاسفانه از توجه و پردازش به آن غفلت شده است و امروز جزء آن دسته از مواردی است که باید به طور دقیق مورد تأمل واقع شود.
وی ادامه داد: محور اصلی دین اسلام اخلاق مداری است و اینکه در جامعه امروز مسیری مغایر با ارزش های اسلامی را طی میکنیم جای تعجب دارد.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی کشور تاکید کرد: امنیت اجتماعی پایدار و تحقق آن در سایه توجه به اخلاق و رعایت اخلاق مداری میسر است.
وی یادآور شد: جامعه ای که اخلاق اجتماعی در آن رنگ ببازد و با ضعف اخلاق مداری مواجه باشد، شاخصهای سلامت روانی هم در آن جامعه روند خوبی را طی نخواهند کرد.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی کشور تصریح کرد: اگر از افراد در جایگاه های مختلف بپرسیم که اخلاق اجتماعی را در جامعه امروز چگونه میبینند، پاسخهای قابل تاملی را دریافت خواهیم کرد.
موسوی چلک خاطرنشان کرد: اخلاق مداری و لزوم تقویت اخلاق اجتماعی یکی از ضروریات جامعه امروز است و این امر موجب تقویت امنیت اجتماعی میشود.