در این نشست ظرفیت های علمی، تخصصی و فنی دانشگاه شهید بهشتی برای ایجاد زمینه همکاری با شورای شهر تهران و شهرداری پایتخت مطرح شد، همچنین مشکلات و موانع موجود و لزوم مشارکت شورای شهر تهران و شهرداری تهران در مرتفع کردن این مشکلات ارائه شد.
در این نشست، مسائل و مشکلات در حوزه دانشجویی، مشکلات دانشجویان ساکن در خوابگاهها، لزوم احداث ساختمان های خوابگاهی جدید، درخواست همکاری در محصور کردن مخازن آب ظلع شرقی دانشگاه به منظور حفظ امنیت تردد دانشگاهیان عنوان شد.
در حوزه پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع نیز درخواست حذف عوارض ملکی و ساختمانی، برنامه ریزی لازم برای تدارک احداث ایستگاه مترو در حوالی دانشگاه شهید بهشتی به منظور کاهش بار ترافیکی اطراف دانشگاه، تعیین تکلیف و تغییر کاربری زمینهای ضلع شرقی و شمالی دانشگاه از تجاری و مسکونی به آموزشی و فرهنگی ارائه شد.
مشارکت فعال شهرداری در اجرای فضای سبز در پردیس های دانشگاه و پردیس شهید عباسپور، به جریان انداختن مجدد تعهدات شهرداری ناشی از تفاهم نامه های قبلی و عمل به تعهدات موضوعه در مناطق ۱ و ۴ شهرداری تهران و ضرورت احداث مسکن سازمانی برای اعضای هیأت علمی جوان دانشگاه، نیز در این جلسه مطرح شد.
در حوزه پژوهشی هم ظرفیت های علمی، تخصصی و فنی دانشگاه در زمینه اجرای طرحهای شهری با استفاده از قابلیتهای موجود در دانشکده های معماری و شهرسازی، عمران، آب و محیط زیست، زمین شناسی، روان شناسی و ترافیک، و زمینه موجود در اجرای طرح های کنترل حیوانات موذی در سطح شهر تهران، هدایت و کنترل آب های سطحی و غیر متعارف، مبحث استفاده از انرژیهای نو، بحث شهرهای هوشمند، مطرح و معرفی شد.
محسن هاشمی رفسنجانی نیز ابراز امیدواری کرد، با دریافت تمام موارد مطروحه به صورت طرح های اجرایی، مکتوب و با در دست داشتن مستندات لازم در شورای شهر تهران نسبت به بررسی زمینه های همکاری فیمابین توصیه های لازم را به کمیسیون های مختلف شورای شهر داشته باشد و در صورت تصویب طرحهای اجرایی در کمیسیونها زمینه اجرایی آن در مناطق مختلف شهرداری را فراهم کند.