![تکمیل ظرفیت مراکز درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان زاهدان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/91GkqDOLvDyZ/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRrm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVNsXvcE91QDHW41bi53Z6sg,,/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C+%D8%B3%D8%AF%D9%87.jpg)
فرید براتی سده در مورد نگهداری زنان معتاد گفت: در حال حاضر ۹۵ مرکز ترک اعتیاد زنان معتاد در تمامی استان های کشور وجود دارد که از این تعداد ۲ مرکز TC و ۷۰ مرکز DIC و تعدادی نیز شلتر ویژه زنان و تعدادی نیز مرکز مادر و کودک فعال است.
وی تاکید کرد: بخشی از زنان معتاد در مرکز ماده ۱۶ و بخشی نیز در مراکز ترک اعتیاد نگهداری می شوند و به آنها خدمات ارائه می شود.
معاون مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی با تاکید بر کیفی سازی خدمات مراکز نگهداری ترک اعتیاد گفت: کارگروهی را تشکیل داده ایم و آنها را موظف کرده ایم که برای افزایش کیفیت خدمات مراکز نگهداری ترک اعتیاد راهکار و برنامه ارائه دهند.
براتی از فعالیت ۵ مرکز درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان نیز خبر داد و اظهار داشت: در زاهدان یک مرکز ویژه دختران و یک مرکز ویژه پسران داریم که در هر مرکز ۱۳۰ کودک و نوجوان نگهداری می شوند.
به گفته وی، همچنین در استان های خراسان شمالی، تهران و البرز نیز یک مرکز در هر استان فعالیت می کند. در مراکز زاهدان ظرفیت تکمیل است و ما پشت نوبت داریم اما در سه استان دیگر ظرفیت خالی وجود دارد.
براتی گفت: کودکانی که درمان می شوند به دلیل بدسرپرست و یا بی سرپرست بودن و یا داشتن خانواده معتاد امکان خروج از مرکز و واگذاری به خانواده هایشان را ندارند به همین دلیل مدت بیشتری در مراکز نگهداری می شوند و پس از آن تحویل مراکز شبه خانواده بهزیستی داده می شوند، به همین دلیل است که در دو مرکز دختر و پسر زاهدان، بیش از ظرفیت کودک نگهداری می شود.