در این بین، برخی دانشآموزان که جراحات کمتری داشتند اکنون در سر کلاسهای درس حاضر شدند و برخی که جراحات بیشتری داشتند یا به صورت خصوصی در منزل معلم دارند و یا اینکه هر روز با سرویس به مدرسه منتقل میشوند و سپس به منزل مراجعه میکنند.
شهرستان میناب که در 85 کیلومتری شرق استان هرمزگان واقع شده است، دارای 40 هزار دانشآموز و 3900 فرهنگی است.
میناب در مجموع 24 دانشآموز را به این اردو اعزام کرده بود که متأسفانه 2 نفر فوت شدند، 3 نفر در اتوبوس دیگری حضور داشتند که آسیب ندیدند و 19 نفر مصدوم شدند.
در این بین دانشآموزانی که امکان حضور در مدرسه ندارند با سرویسهایی که آموزش و پرورش برای بچهها پیشبینی کرده است تردد میکنند و آنهایی که در منزل بستری هستند، معلم خصوصی دارند.
معاون آموزش و پرورش میناب: تمام تلاشمان تسریع در روند بهبود دانشآموزان است
امیر مهدیحسینی معاون پرورشی و تربیت بدنی شهرستان میناب در خصوص پیگیری وضعیت دانشآموزان حادثه دیده اردویی به خبرنگار فارس گفت: از زمان حادثه تاکنون بیشترین زمان مسئولان آموزش و پرورش میناب برای پیگیری درمان و رسیدگی به احوال مصدومان اختصاص یافته است.
وی افزود: تمام امکاناتی که برای تسریع در بهبود وضعیت درمانی دانشآموزان لازم بود از شیراز تا میناب فراهم شده و اکنون نیز تمامی موضوعات پیرامون طول درمان، مراجعه به پزشک، تحت درمان بودن، اختصاص مشاور و روانشناس، تهیه اقلام دارویی، تهیه تمامی امور برای تسهیل در زندگی این دانشآموزان و بسیاری موارد دیگر که در جهت آسایش دانشآموزان و خانوادههای آنهاست، فراهم شده است.
مهدیحسینی با بیان اینکه، «خانوادهها هر کاری که توسط آموزش و پرورش میناب انجام نشده را بگویند»، خاطرنشان کرد: تمام تلاش تیم آموزش و پرورش میناب و اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان برای تسریع در روند بهبودی این دانشآموزان است و اکنون هم تا حصول اطمینان از اتمام وضعیت بهبودی این دانشآموزان، کار را ادامه خواهیم داد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش میناب تصریح کرد: جا دارد در این بین از مردم خوب داراب به جهت مهمان نوازی که از دانشآموزان و خانواده بچههای هرمزگانی داشتند تشکر کنم، مردم داراب در تمام مدت حتی خانههای خود را در اختیار مردم هرمزگان قرار دادند تا هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به وضعیت دانشآموز «معصومه کورچی زاده»، گفت: این دانشآموز از مدتی پیش برای پیگیری مسائل درمانی در شیراز حضور داشت و در یکی دو روز گذشته در میان استقبال مسئولان استانی وارد هرمزگان شد و سپس به کلاس درس خود بازگشت.
وی افزود: «معصومه» باید 40 جلسه فیزیوتراپی انجام دهد که برای ایاب و ذهاب رایگان و همچنین هزینههای فیزیوتراپی تمام هماهنگیها انجام شده است. ضمن اینکه با یکی از مراکز هماهنگی انجام شد تا تمام دانشآموزان حادثه دیده مینابی به صورت رایگان تمام دورههای فیزیوتراپی خود را دنبال کنند.
مهدیحسینی با اشاره به بازگشت سه دانشآموز مینابی که در شیراز بستری بودند، عنوان کرد: در روز 27 مهرماه دانشآموزان «محدثه شبراه»، «محدثه ذاکری» و «سیده فاطمه وحدانی» وارد میناب شدند و ادامه درمان خود را در شهرستان میناب دنبال خواهند کرد.
برخی دانشآموزان حادثه دیده میناب
«زینب کریمی» دانشآموزان سال آخر دبیرستان در رشته علوم تجربی است که اکنون دچار ترک خوردگی مهره گردن، کوفتگی شدید کمر، آسیب عصب دست، پارگی مینیسک زانوی چپ شده است.
«فائزه ذاکری» دانشآموز پایه دهم رشته ادبیات و علوم انسانی است که دچار شکستگی جمجه و کنده شدن گوشت پا شده است.
«زهرا زبردست» دانشآموز پایه دهم رشته ادبیات و علوم انسانی است که از ناحیه چشم آسیب دیدگی دارد.
«فرخنده محمدی نسب» دانشآموز پایه یازدهم رشته خیاطی و دوختهای تزئینی است که دچار شکستگی 2 مهره کمر و کوفتگی شدید عضلات کمر شده است.
«مرضیه نجفی» دانشآموز پایه یازدهم رشته شبکه و نرم افزار رایانه است که اکنون حال خوبی دارد.
«ساجده ذاکری نژاد» دانشآموز فارغ التحصیل مینابی است که از ناحیه مهره کمر دچار آسیب دیدگی شده و زخم عمیق پا دارد.
«زهرا ذاکری» دانشآموز فارغ التحصیل مینابی است که دچار کوفتگی انگشتان دست و آرنج و شکستگی بازو شده که با جراحی و پلاتین درمان شده است.
«صدیقه سولقانی» دانشآموز فارغ التحصیل مینابی است که دچار پارگی پوست دست و همچنین پلاتین در دستش جا گرفت.
در این سانحه دانشآموزان «شیوا مبینی» و «مهرنوش ناصری» از میناب متأسفانه فوت شدند. بر اساس اعلام مسئولان آموزش و پرورش میناب، تمامی هزینههای مربوط به مراسمات دفن و پس از آن توسط آموزش و پرورش پرداخت شده است.
همچنین، زینب رحیمی، فرخنده محدی، رفیعه سلطانی، راضیه علیزاده، فاطمه عباس زاده، انسیه گلزاری، طاهره تیما و نازنین روشنایی نیز دانشآموزان حادثه دیدهای هستند که گزارشات جداگانهای با آنها و خانوادههایشان منتشر خواهد شد.