محققان، در ۱۶ پژوهش، ۹۲۲ شرکت کننده را به طور تصادفی با ورزش مداوم یا بی تحرک بودن، مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که نشانه های اضطراب در افرادی که ورزش می کنند، کمتر است.
بر اساس گزارش رویترز سلامت روانی افراد مورد آزمایش خیلی مهم نبود؛ گرچه تاثیر ورزش در افرادی که از نظر جسمی و روحی سالم بودند، بیشتر بود.
به گفته برت گوردون، مولف این پژوهش و محقق ورزش های جسمی، تاثیر مثبت ورزش بر سلامت روانی ثابت شده است اما بیشتر این اطلاعات، بر پایه بررسی پژوهش هایی است که با ورزش ایروبیک در ارتباط هستند.
گوردون اضافه کرد: ورزش مداوم، مشخصا اضطراب را هم در شرکت کنندگان سالم و هم در شرکت کنندگانی که بیماری جسمی یا روحی داشتند، کاهش داد و تاثیر این کاهش با درمان های موثری چون دارو درمانی یا روان درمانی، قابل مقایسه بود. ورزش مداوم، روشی کم هزینه با کمترین خطر است و می تواند راهی موثر برای کاهش اضطراب در افراد سالم یا بیمار باشد."
از آن جا که این بررسی ها بر ورزش مداوم متمرکز است، نتایج نمی توانند مشخص کنند که این نوع فعالیت در کاهش نشانه های اضطراب، بهتر از ایروبیک یا دیگر ورزش هاست و یا بدتر است.
دیانا پورویس جافین، از اعضای دانشگاه تگزاس در دالاس، می گوید:" از آن جا که مردم مضطرب درباره آینده خود مطمئن نیستند، همیشه نگرانند و اعتماد به نفس ندارند. ورزش کردن، خودکارآمدی را به دنبال دارد؛ یعنی اعتقاد به این که شخص می تواند در موقعیت های مشخص، موفق باشد. این اعتقاد، به شخص، احساس توانمندی را القا می کند."
کاهش بیماری قلبی با ورزش کردن
بر اساس این گزارش سایت وکس نوشت : نیازی به ورزش بیش از اندازه نیست؛ تنها دو ساعت و نیم ورزش در هفته می تواند به داشتن عمر طولانی کمک کند.
با توجه به هزینه های باشگاه و کلاس های ورزشی، ممکن است ورزش کردن، فعالیتی پرهزینه به نظر برسد اما محققان به این نتیجه رسیده اند که واقعا نیازی به این نوع فعالیت های جسمانی نیست.
محققان، در یکی از بزرگترین پژوهش های جهانی در مورد تاثیرات مثبت ورزش بر سلامت قلب دریافتند که ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته می تواند خطر بیماری های قلبی و عروقی و مرگ را کاهش دهد. موضوع مهم تر این است که هر نوع فعالیت جسمی، به طور یکسان برای قلب مفید هستند.
دکتر اسکات لیر، استاد دانشکده علوم سلامت دانشگاه سیمون فریزر در کانادا می گوید:" من مخالف هزینه کردن برای فعالیت هستم. یافته های ما نشان می دهد هر نوع فعالیت غیر تفریحی از قبیل کار بیرون، کار منزل و نقل و انتقال، در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر هستند.
محققان، علاوه بر میزان بیماری های قلبی و عروقی (شامل حملات قلبی، سکته و نارسایی قلبی)، سطوح ورزش و دلایل مرگ را در بیش از صد و سی هزار بزرگسال ساکن در کشورهایی با درآمد بالا، پایین و متوسط بررسی کردند. با پیگیری وضعیت شرکت کنندگان این پژوهش طی هفت سال، گزارش شد مردمی که حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش فیزیکی داشتند، بسیار سالم تر از شرکت کنندگان بی تحرک بودند. آن ها کمتر در معرض حملات قلبی، سکته و بیماری های قلبی و عروقی یا مرگ به هر دلیل دیگری قرار داشتند. تنها دو ساعت و نیم ورزش در هفته، خطر مرگ زودگذر را تا ۲٨ درصد و بیماری های قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش می دهد.
همه انواع فعالیت، خطر بیماری را در افراد؛ چه افرادی که در باشگاه ورزش می کنند و چه افرادی که به کارهای خانه می پردازند یا تا محل کار راه می روند، کاهش می دهد.