مهدی فیض درباره حادثه تصادف اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی اظهار کرد: اردوهای دانشآموزی به عنوان فضایی تربیتی بهترین فرصت برای دانش آموزان است و کارکرد خاصی دارد.
وی افزود: باید به اردوها به عنوان یک امر ضروری نگریست و انواع متفاوت از اردوها از قبیل اردوهای قطبی، ملی، راهیان نور و مواردی از این قبیل برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: تابستان امسال 20 هزار دانش آموز در قالب حدود یک هزار سفر جاده ای در اردوها شرکت داشتند که خوشبختانه بدون مشکل این فرآیند به ثمر رسید و تنها این حادثه تلخ را شاهد بودیم و البته یک حادثه نیز نباید رخ می داد.
فیض بیان کرد: با وجود چنین حوادثی نباید اردوهای دانش آموزی حذف شوند چرا که نرفتن به اردو نیز آسیبهای غیرقابل جبرانی دارد بنابراین باید به یک نقطه بهینه برسیم. با وجود دستورالعملها احتمال بروز حوادث ناگوار کاهش مییابد و دستورالعمل کنونی مربوط به سال 89 بوده که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در آن حرکت در شب بلامانع اعلام شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در این سفر تمام مسائل ایمنی رعایت شده اما انتخاب راننده در اختیار آموزش و پرورش نیست و پیمانکار انتخاب درستی نداشته است.