بازدید شبانه شهردار تهران از نقاط آسیب خیز شهر

شهردار تهران در پایان نخستین روز کاری خود همراه با فاطمه دانشور عضو شورای اسلامی دوره چهارم شهر تهران به صورت سرزده در تعدادی از محلات محروم منطقه 12 حضور یافت و ضمن آشنایی با مشکلات و آسیب‌های اجتماعی شهر تهران، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات مدیریت شهری به منظور پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی قرار گرفت.

محمد علی نجفی پس از حضور در مددسرای آقایان، به مرکز کاهش آسیب و سرپناه بانوان رفت و در گفت و گو با کارشناسان این مراکز، روند رسیدگی و اسکان افراد کارتن خواب و آسیب دیدگان اجتماعی را مورد بررسی قرار داد.

وی همچنین در جریان این بازدید شبانه در محلات مولوی، بازار، شوش، اوراقچی‌ها، هرندی و ... حضور یافت و از نزدیک وضعیت آسیب‌های اجتماعی این محلات را با حضور کارشناسان مربوطه ارزیابی کرد.

بازدید از فرایند کاری مراکز بهاران در حوزه روان درمانی و مهارت آموزی به افراد پس از طی دوره ترک اعتیاد و همچنین حضور در مدرسه «صبح رویش» به منظور بررسی وضعیت آموزش و تحصیل کودکان کار از دیگر برنامه‌های نخستین بازدید رسمی شهردار تهران بود.

نجفی، با اشاره به افزایش حجم مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی شهر تهران اظهار داشت: ما این توانایی را داریم که در مرحله اول از گسترش این آسیب‌ها جلوگیری کنیم و در مرحله دوم آنها را کاهش دهیم چرا که شایسته شهر تهران نیست چنین مشکلات و معضلاتی در آن وجود داشته باشد.

شهردار تهران درباره همکاری مشترک با دیگر دستگاه‌های مسئول به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در پایتخت نیز اظهار داشت: امروز با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جلسه‌ای داشتم که بخشی از موضوعات این جلسه مرتبط با آسیب‌های اجتماعی بود. در این جلسه علاوه بر بررسی توسعه شبکه بهداشت در شهر تهران درباره بخشی از آسیب‌های اجتماعی نیز مذاکراتی صورت گرفت چرا که وزارت بهداشت و درمان و سایر ارگان‌های مرتبط می‌توانند در جهت کنترل این آسیب‌های اجتماعی کمک کنند تا برنامه‌های مشترکی را به اجرا بگذاریم.

نجفی ادامه داد: علاوه بر این مذاکره تلفنی با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی درباره موضوع اعتیاد، تکدی گری و کودکان کار در شهر تهران داشتم و قرار شد طی چند روز آینده جلسه‌ای با حضور مسئولان ذیربط از دو دستگاه با یکدیگر داشته باشیم تا مقدمات تهیه تفاهم نامه‌ای برای همکاری‌های مشترک را آماده کنیم.

وی خاطر نشان کرد: اگر همه ارگان‌های دولتی، شهرداری، سازمان‌های مردم نهاد و مشارکت عامه مردم دخیل شوند به صورت طبیعی یک هم افزایی قابل توجهی ایجاد می‌شود و می‌توانیم امیدواریم باشیم آسیب‌ها را کاهش دهیم.