محمدحسن اسدی، گفت: طی چند سال فعالیت بانک شهر، خدمات متفاوتی در مسیر تامین منابع مالی و اقتصادی به شهرداریها ارائه شده است.
وی بانک شهر را تحول آفرین و پیشرو توصیف کرد و افزود: بانک شهر امروز نقش کلیدی در مدیریت شهری برعهده دارد و حدود ۷۰ درصد از سهام این بانک متعلق به هشت کلانشهر کشور است که هر کدام از این کلانشهرها بین ۶ تا ۱۰ سهام را در اختیار دارند.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه ۷ درصد سهام این بانک متعلق به شهرداری شیراز است، تعامل بین این دو مجموعه را مطلوب خواند و گفت: حمایتهای بانک شهر در پیشبرد اهداف و سیاست گذاریهای مدیریت شهری و به سرانجام رسیدن پروژههای عمرانی بسیار روشن و چشمگیر است.
اسدی گفت: با توجه به اهمیت درآمدهای پایدار برای شهرداریها، مدیریت شهری شهرداری شیراز بر آن شد تا با اتکا به روشهای نوین درآمدهای پایدار و مهندسی مالی مناسب، نسبت به تامین اعتبارات لازم اقدام کند.
وی با تاکید بر اینکه دستیابی به این مهم بدون حمایت بانک شهر و توسعه فعالیتهای مدیریت شهری، امکانپذیر نبود، خاطرنشان کرد: اگر چه همکاری و تعامل بانک شهر با شهرداری شیراز در تامین مالی و جلب مشارکتهای بخش خصوصی برای توسعه زیرساختها موثر و نتیجه بخش بوده است، اما ضرورت گسترش تعاملات و استفاده از ایدههای نوین برای تسهیل تامین منابع مالی پروژههای شهری از طریق منابع بانک بدیهی به نظر میرسد.
اسدی بانک شهر را از جنس مدیریت شهری و هم سو با سیاست گذاری های شهرداری شیراز دانست و افزود: این بانک با پرداخت بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ فقره تسهیلات بانکی به پیمانکاران شهرداری شیراز برای اجرای پروژههای عمرانی و همچنین ارائه ضمانت نامههای بانکی به آنان نقش بسزایی در بهبود ارتباط میان شهرداری و پیمانکاران دارد.
اسدی با اشاره به تعاملات شهرداری شیراز و بانک شهر به عنوان بانک عامل انتشار و فروش اوراق مشارکت افزود: بانک شهر تا کنون عامل انتشار چندین دوره اوراق مشارکت شهرداری شیراز و قطار شهری بوده است.