سه نفر از اعضای جدید هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی با اکثریت آرای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شدند.
بررسی گزینههای معرفی شده از سوی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تعیین سه عضو جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد از دستورات جلسه این هفته شورا بود.
در این جلسه اسامی 5 نفر از اساتید معرفی شده از سوی رئیس هیئت موسس و هیئتامنای دانشگاه آزاد مطرح شد که فرهاد رهبر، فریدون عزیزی و محمدمهدی طهرانچی با کسب رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در دور اول رایگیری به عنوان اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد انتخاب شدند.
براساس بند 1 ماده 10 اساسنامه اصلاح شده دانشگاه آزاد اسلامی، 3 نفر از اعضای هیئت علمی تمام وقت دانشگاهها در مرتبه دانشیاری و یا بالاتر که هیچگونه سمت مدیریتی از جمله عضویت در مجامع و شوراهای دولتی و حکومتی نداشته باشند با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به عضویت هیئتامنای دانشگاه آزاد در میآیند.
بیوگرافی اعضای جدید هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی
فرهاد رهبر
دکتر فرهاد رهبر اول مردادماه 1338 در سمنان چشم به جهان گشود و پس از گذراندن مقاطع درسی ابتدایی و متوسطه از سال 1356 به تهران آمد.
او پس از سپری کردن مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری در دانشگاه تهران، از سال 1373 به عضویت هیئتعلمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در آمد.
دکتر فرهاد رهبر دارای مدرک دکترای اقتصاد نظری از دانشگاه تهران و پدید آورنده رساله دکتری با موضوع «نحوه مصرف درآمدهای نفتی» است و اصلیترین زمینه تدریس این استاد دانشگاه تهران، در زمینه اقتصاد خرد است.
حضور و فعالیت در جهاد سازندگی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، وزارت بازرگانی، کارشناس اقتصادی نخستوزیری، مدیرکل بررسیهای اقتصادی مرکز بررسیهای استراتژیک، معاون اقتصادی وزارت اطلاعات و رئیس سازمان مدیریت، رئیس کنسرسیوم محتوای ملی از جمله سوابق وی محسوب میشود.
رهبر در سال 86 به عنوان سی و یکمین رئیس دانشگاه تهران انتخاب شد و پس از 6 سال در 29 بهمن سال 1392 به دستور فرجیدانا وزیر علوم معزول، برکنار شد.
ریاست کارگروه اقتصادی آستان قدس رضوی از دیگر مسئولیتهای فرهاد رهبر است.
محمدمهدی طهرانچی
دکتر طهرانچی متولد سال 1344 رئیس سابق دانشگاه شهید بهشتی و استاد فیزیک این دانشگاه است.
وی دوره کارشناسی و کارشناسیارشد را در دانشگاه شهید بهشتی و دوره دکتری را نیز در دانشگاه فیزیک تکنولوژی مسکو طی کرد.
طهرانچی پس از گذراندن دورههای استادیاری و دانشیاری در دانشگاه شهید بهشتی در سال 1385 به کسب درجه استادی نائل شد.
طهرانچی عضو وابسته پژوهشکده لیزر و پلاسما،در سال 91 به عنوان استاد نمونهٔ کشوری انتخاب شد.
وی در سال 92 به پیشنهاد ولایتی و با حکم مرحوم هاشمیرفسنجانی به عنوان معاون علمی و فناوری مرکز تحقیقات استراتژیک منصوب شد و هماکنون مشاور رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پژوهشهای علمی و فناوری است.
فریدون عزیزی
دکتر فریدون عزیزی سال 1331 در شهر تهران تولد یافت و پس از قبولی در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران در سال 1345 از این دانشکده فارغالتحصیل شد.
وی عضو هیئتامنای دانشگاه آزاد، استاد دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی و عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران است.
وی دارای برد داخلی، برد غدد و برد پزشکی هستهای از آمریکاست. عزیزی در سال 1371 موفق به دریافت نشان پژوهش و در سال 1376 موفق به دریافت رتبه تحقیقات کاربردی یازدهمین جشنواره بینالمللی خوارزمی از روسای جمهوری اسلامی ایران شد.
وی در سال 1383 نیز به عنوان یکی از چهرههای ماندگار کشورمان انتخاب و در سال جاری در آخرین رتبهبندی صورت گرفته توسط COMSTECH به عنوان یکی از برترین دانشمندان جهان اسلام شناخته و اعلام شد.