هوشنگ فلاحتیان با اشاره به اینکه اوج مصرف برق در تابستان پارسال 52 هزار و 600 مگاوات بوده است و امسال پیک در 14 تیر 96 به حدود 55 هزار و 400 مگاوات رسید، افزود: به این ترتیب رشد 7.3درصدی مصرف برق ثبت شد که رقم بی سابقه ای است گرچه برخی از این مصرف به دلیل افزایش گرما به خصوص در منطقه جنوب بوده است.
وی گفت: بخش دیگری از رشد مصرف به خاطر تغییر الگوی مصرف و رشد 12 درصدی مصرف صنعت نسبت به پارسال بود که نشان از رشد و شکوفایی صنعت می دهد.
فلاحتیان تاکید کرد: مردم توجه داشته باشند مسئولان صنعت برق با استفاده از امکانات ظرفیت نیروگاهی کشور را در 4 سال اخیر 8 هزار مگاوات اضافه کردند اما اگر سالانه رشد مصرف 7.3 درصد باشد باید سالانه 20 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید صورت گیرد که از عهده صنعت برق برنمی آید.
وی افزود: کل درآمد صنعت برق از فروش برق کمتر از 15 هزار میلیارد تومان است که این میزان کفاف هزینه های جاری برق را نمی دهد اگر قرار باشد 20 هزار میلیارد تومان دیگر برای سرمایه گذاری به آن اضافه کنیم فشار بسیار زیادی به صنعت برق وارد می شود.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تاکید کرد: این درحالی است که ساعت اوج بار مصرف برق در طول سال بین 200 تا 720 ساعت است یعنی اوج مصرف بار در دو ماه تیر و مرداد اتفاق می افتد.
فلاحتیان از مشترکان برق خواست با کاهش مصرف 10 درصد برق در زمان پیک پایداری شبکه برق را تامین کنند تا شاهد اختلال و افت فشار برق نباشیم.
وی تاکید کرد: مشترکان در مصرف آب و برق در پیک تابستان توجه داشته باشند تا هم به اقتصاد ملی و هم اقتصاد خانواده کمک شود و از طرفی به بخش تولید، صنعت و کشاورزی صدمه ای وارد نشود.