راه اندازی سامانه اوقات فراغت برای اولین بار

مهدی علی اکبرزاده اظهار داشت: دانش آموزان پس از 99 ماه تلاش در طول سال تحصیلی نیازمند برنامه ریزی مناسب جهت گذراندن اوقات فراغت در فصل تابستانی هستند، بنابراین فراهم کردن فضاهای تفریحی و با نشاط برای دانش آموزان از وظایف مسئولین است تا بتوانند حداکثر استفاده را از اوقات داشته باشند.

وی افزود: برنامه ریزی اوقات فراغت در تابستان 96 براساس شعار سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال انجام شده است و تلاش کردیم ضمن جذب حداکثری دانش آموزان در مراکز و پایگاه های اوقات فراغت تابستان و با مساعدت سایر دستگاه های ذی ربط شعار هر دانش آموز یک مهارت را محقق سازیم.

علی اکبرزاده تصریح کرد: براساس اسناد بالادستی، برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش آموزان جزو وظایف آموزش وپرورش است، بنابراین با استفاده از فضاهای درون سازمانی از جمله مدارس و هنرستان ها، مراکز دارالقرآن ، کانون های فرهنگی تربیتی و کانون های فکری کودکان و نوجوانان، مراکز مربوط به سازمان دانش آموزی، اردوگاه های دانش آموزی، مجتمع ها وسالن های ورزشی ، پژوهش سراها، سالن های سینمایی دانش آموزی و مراکز فعال تشکل های دانش آموزی، مراکز و پایگاه های تابستانی فعالیت خواهند کرد.

مدیرکل فرهنگی وهنری اردوها و فضاهای پرورشی از راه اندازی سامانه اوقات فراغت برای اولین بارخبرداد وخاطرنشان کرد: سامانه اوقات فراغت در سال 95 در 6 استان اجرایی شد و پس از موفقیت، در سال 96 در تمامی استان ها از آن استفاده خواهد شد.

وی زمان ثبت نام دانش آموزان در پایگاه های تابستانی را اواخر خردادماه اعلام و اظهارکرد: ثبت نام در برنامه های اوقات فراغت از اواخر تابستان و ازطریق سامانه الکترونیکی اوقات فراغت انجام خواهد شد و برای اولین بار اطلاعات کاملی از برنامه‌های اوقات فراغت، مربیان، سوابق فعالیت‌های دانش آموزی و فضاهای موجود پرورشی دراین سامانه قرار می‌گیرد تا والدین فرصت  انتخاب بیشتری داشته باشند.

علی اکبرزاده دست یابی آسان به اطلاعات آماری دانش آموزان را از ویژگی های سامانه الکترونیکی دانست و خاطرنشان کرد: امکان تهیه هر نوع گزارش با بازه مشخص زمانی در این سامانه وجود دارد و از آن می توان به عنوان یک بانک اطلاعات جامع استفاده کرد.