کاندیداهای محترم دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
با سلام و تحیات و تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و آرزوی توفیق در خدمت به مردم
علیرغم گذشت چند هفته از آغاز تبلیغات رسمی کاندیداها و با وجود طرح دیدگاههای حضرات در باب مسائل مختلف بنظر می رسد موضوع بسیار مهم و حیاتی آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد آنچنان که شایسته است مورد توجه و بررسی کاندیداهای محترم قرار نگرفته است.
از طرفی نگاهی به رشد فزاینده اعتیاد در جامعه ایران و آسیبهای اجتماعی مترتب از قبیل گسترش اعتیاد زنان، کاهش سن اعتیاد، تغییرات الگوی مصرف، اعتیادهای نوظهور و ارتباط پدیده اعتیاد با طلاق، پروندههای قضایی، تاثیر بر نیروی مولد و سرمایههای اجتماعی کشور، با وجود سیاستگذاریهای موثر ستاد مبارزه با مواد مخدر و مشارکت بخش غیردولتی، ضرورت ارائه برنامه دقیق و منسجم و علمی کاندیداهای محترم را در این باب اجتنابناپذیر میسازد. از همین رو پاسخ به سووالات ذیل میتواند بخشی از مشکلات این حوزه و احتمالا راهکارهای کاندیداهای محترم را در معرض نظر و دید جامعه قرار دهد.
1- در باب بخشهای کمتر پرداخته شده مقابله با اعتیاد بویژه پیشگیری چه برنامه ای دارید؟
2-بازتوانی بیماران که نیازمند دستکم مولفههایی از دولت رفاه و زمینهسازی دولتی برای مددکاری است در برنامه شما چه جایگاهی دارد؟
موضع شما در باب الگوی اعتیاد داروخانهای که توسط بنگاههای تجاری و با مجوز دولتها، سلامت جامعه بهویژه جوانان و نوجوانان را هدف قرار می دهد، بهویژه با توجه به نمونههای داخلی آن از قبیل ترامادول، اکسی کدون و .... چیست؟
3-در حوزه کاهش تقاضا، بخش شناسنامهدار و علمی درمان اعتیاد با بیش از 40 هزار کارشناس درمانگر آموزش دیده و گستردگی وسیع تا اقصی نقاط کشور به عنوان یکی از برجستهترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی پتانسیل بینظیری برای ارائه خدمات به بیماران فراهم کرده است.
محفلی با رفتار مافیایی برای چندین سال در بدنه دولتها و کارخانجات ذینفع شکل گرفته که به جای بهره گرفتن از این پتانسیل عظیم کارشناسی در جهت ارتقای آموزش عمومی، بهبود شاخصهای کیفی و پر کردن خلاء حوزههایی چون پیشگیری، منابع حکومتی را مصروف چندبرابر کردن قیمت داروهای اعتیاد،پر کردن جیب سرمایه دارها، دلالی نرمافزارهای ناکارآمد، تقویت مبادی غیرقانونی توزیع دارو، مقابله با رویکردهای علمی، تضعیف نهادهای بالادستی از قبیل ستاد مبارزه با مواد مخدر، تلاش برای دور کردن مسیر مقابله با اعتیاد از سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و نظام به سمت حواشی پولساز و نهایتا تخریب نهاد درمانی و نهاد مقابله با اعتیاد کشور کرده است.این مافیای قدرتمند نه پایبند به مصالح کشور و نظام است، نه تابع برنامههای دولت مستقر است و نه پذیرای احکام قضایی. موریانهوار در حال تخریب و تضعیف سیستم درمان و مقابله با اعتیاد کشور و توسعه اعتیاد داروخانه ای و سایر الگوهای اعتیادی است.
برای مهار این مافیای افسار گسیخته چه سیاستی خواهید داشت؟
کانون سراسری درمانگران اعتیاد کشور