قدرت گودرزی گفت: طی سالیان گذشته هزینههایی برحسب ضرورت در پایتخت انجام شده است که اعتبارات آن در سال انجام پروژه انجام تامین نشده و موکول به سال بعدی شده و پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه بنده چندماه گذشته با حضور در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران درباره میزان دقیق بدهیها گزارش کامل و مفصلی به نمایندگان دادم، گفت: متاسفانه در حال حاضر عدهای از نمایندگان که در سالهای اخیر به هیچ عنوان پیگیر مطالبات شهرداری از دولت نبوده حالا درخصوص میزان بدهیهای شهرداری به پیمانکاران سیاه نمایی میکنند.
گودرزی تاکید کرد: آقایان حتی به خود زحمت ندادند آمار دقیق را دریافت کنند تا آمار دروغ به مردم ارایه ندهند.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه مطرح کردن برخی مسایل کذب علیه شهرداری تهران کمکی به موقعیت سیاسی افراد نخواهد کرد، ادامه داد: نمایندهای که در این سالهای به هیچ عنوان پیگیر مطالبات شهرداری از دولت نبوده درحال حاضر درخصوص میزان بدهیهای شهرداری به پیمانکاران سیاه نمایی میکند.
وی با اشاره به اینکه اگر بدهیهای دولت به مدیریت شهری پرداخت میشد، هم اکنون میزان بدهیهای شهرداری به پیمانکاران به این میزان نبود، ادامه داد: دولت باید سهم خود را پرداخت میکرد تا بسیاری از پروژهها به ثمر برسد اما با عدم پرداخت دولت بازهم شهردار تهران نگذاشته است که پروژهای بر روی زمین بماند.
گودرزی تاکید کرد: اقدامات و پروژههای بزرگی که در دوره اخیر انجام شده بر هیچ یک از شهروندان پوشیده نیست، اما جای سوال است که چرا برخی از مسئولان چشمان خود را بر روی این اقدامات و پیشرفتهای اخیر بستهاند.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، خاطرنشان کرد: پیشرفتهای اخیر در حالی به ثمر رسیده است که دولت در قبال شهروندان تهرانی به هیچ عنوان مسئولیت پذیر نبوده است.
وی با بیان اینکه قانون گذار دولت را مکلف کرده که به شهرداری کمک کند اما دولت سرباز میزند، تصریح کرد: درکمال تعجب نیز در سال گذشته 30 تا 40 درصد درآمدهای پایدار شهرداری تهران از محل درآمد مالیات بر ارزش افزوده توسط دولت کاهش یافت.
گودرزی درخصوص میزان دقیق بدهیهای شهرداری به پیمانکاران نیز گفت: در سال94 میزان دقیق بدهی شهرداری به پیمانکاران را مشخص کردیم و رقم زیر 9 هزار میلیارد تومان بود اما امروز که خدمت شما هستیم این رقم به 4 هزار و 300 میلیاردتومان رسیده است که یک سوم این رقم هم با پیگیری های به عمل آمده باید اصلاح شود و قطعا به 3 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در پایان عنوان کرد: این رقم نسبت به هزینه هایی که مدیریت شهری برای پروژههای مختلف در پایتخت کرده واقعا ناچیز است. من نمیدانم این رقم 16 هزار میلیاردتومانی که اعلام کردند بر چه اساسی است و چطور میتوانند این را ثابت کنند؟