اورژانس اجتماعی در شهرهای پرجمعیت مستقر می شود

انوشیروان محسنی ‌بندپی درباره استقرار اورژانس اجتماعی در کشور اظهار کرد: استقرار 140 اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده است؛ امیدواریم با مداخلات بهنگام بتوانیم آسیبهای اجتماعی را کنترل و کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی ماهیت پیشگیری دارند، تصریح کرد: باید رویکرد تلفیقی همراه با نوآوری و خلاقیت را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: از بدو ظهور بشر تا به امروز همه مکاتب و حاکمیتها به دنبال توسعه مددکاری در ابعاد وسیع بودند و این در حالی است که در گذشته مددکاری به یاری رساندن خلاصه می‌شد اما امروزه به جهان‌بینی بزرگی تبدیل شده است بنابراین در مکتب و حاکمیت ما مددکاری می‌تواند نگاه وسیعتری به خود گیرد.

محسنی بندپی گفت: یکی از علومی که می‌تواند نقش‌آفرینی و الگوسازی کند، مددکاری است و تنها افرادی که می‌توانند عاشقانه با آسیبهای اجتماعی برخورد داشته باشند، مددکاران اجتماعی هستند؛ از طرفی خانه اول مددکاری اجتماعی سازمان بهزیستی کشور است بنابراین نگاه ما به کمک و حمایت‌طلبی همه انجمنها، دانشمندان و اساتیدی بوده که در این حوزه کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه نگاه جامعه به سلامت، نشاط و مدارای اجتماعی تا قبل از برنامه ششم توسعه ملموس و محسوس نبوده است، تاکید کرد: تلاش کردیم در پذیرش ماده 16 مبارزه همه‌جانبه و ارائه برنامه علمی در بحث اعتیاد همگان را متقاعد سازیم که یک معتاد متجاهر مجرم نیست بلکه بیمار است و باید با نگاه درمانی به سراغش برویم چرا که با سیستمهای اردوگاهی و متادون درمانی نمی‌توان آنها را از اعتیاد رهایی داد بلکه تیم تلفیقی از متخصصان علوم اجتماعی، روانشناسان، مددکاران و ... می‌توانند برای یک فرد معتاد درمانگر باشند البته در طلاق و دیگر آسیبها نیز اینگونه است.