فهمیه فیروزفر، رئیس ستاد توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار تمهیدات ستاد توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار شهرداری تهران برای اشتغال بانوان بیکار شده ساختمان پلاسکو را تشریح کرد.
فهمیه فیروزفر با تاکید بر اینکه برای توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست در همه مناطق شهرداری تهران مراکز مهارتآموزی کوثر توسط این ستاد فعال است، گفت: ظرفیت مناسبی در مراکز مهارت آموزی کوثر مناطق مختلف شهرداری تهران برای پذیرش بانوان بیکار شده حادثه پلاسکو وجود دارد. این بانوان به صلاحدید خود و متناسب با محل زندگی خود میتوانند به نزدیکترین منطقه شهرداری مراجعه کرده و برای اشتغال در مراکز مهارتآموزی کوثر اقدام کنند همچنین این بانوان می توانند به ستاد توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار مراجعه کنند تا پس از ثبتنام برای جذب در مراکز مهارتآموزی کوثر به مناطق معرفی شوند.
فهیمه فیروزفر در خصوص خدماتی که در قالب مراکز کوثر به بانوان سرپرست خانوار داده میشود، گفت: خانمهایی که تحت پوشش ما هستند به همراه خانوادههایشان میتوانند از خدمات مراکز کوثر بهرهمند شوند. در این مراکز در خصوص فرزندان زیر 6سال برای آغاز تحصیل تستهای اختلای یادگیری انجام میشود. برای فرزندان دانشآموز در مرحله ورود دبیرستان تست استعدادیابی گرفته میشود که بدانند در چه رشتهای تحصیل کنند. دانشآموزانی که استعداد لازم برای ورود به دانشگاه را دارند برای آنها از طریق نذر فرهنگی معلم میگیریم و همچنین به افراد بازمانده از تحصیل خدماتی ارائه میشود.
فهمیه فیروزفر، رئیس ستاد توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار در خصوص اشتغال بانوان بیکار شده ساختمان پلاسکو هم گفت: این بانوان حتی اگر دختران جوانی هم داشته باشند که مایل به اشتغال در مراکز کوثر شهرداری باشند، این امکان برایشان ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه در این مراکز ضمن ارائه آموزش و توانمندسازی بانوان، اشتغال برای آنها هم ایجاد میشود، گفت: در این مراکز رشتههای متعددی وجوددارد که مبتنی بر علایق و توانمندی آنها موضوع آموزش و یا اشتغال آنها محقق خواهد شد.
فیروزفر همچنین با تأکید بر اینکه حدود هفتاد درصد از کارگاههای مراکز مهارت آموزی اختصاص به رشته خیاطی و پوشاک دارد، بسیاری از شاغلان ساختمان کوثر میتوانند در این مراکز مشغول شوند و میزان حقوق دریافتی این بانوان بر اساس سطح تخصص و نوع کار آنهاست.
فیروزفر در خصوص نیروهای خانم خدماتی ساختمان پلاسکو هم امکان آموزش و در ادامه اشتغال در رشتههای آموزش دیده و همچنین معرفی به مراکزی که کار در منزل را عهدهدار هستند را از دیگر امکانات این ستاد برای کمک به این افراد دانست.
وی میزان دوره آموزش در کارگاهها را متاثر از توان آموزشی این بانوان دانست و تاکید کرد برای بانوانی که با مشکلات معیشتی مواجه هستند هم در دوره آموزش با هماهنگی برخی خیریهها، ساعات آموزش به عنوان ساعت کار آنها احتساب شده و برای دوره کارآموزی و آموزش هم به آنها مبالغی پرداخت میشود و در دوره کارآموزی هم از آنها حمایت میشود.
فیروزفر تاکید کرد در حال حاضر در مراکز کوثر ظرفیت جذب و اشتغال برای حدود 200 نفر از این خانمها وجود دارد و بانوان برای اشتغال در مراکز مهارتآموزی کوثر در مناطق، میتوانند به مشاور شهردار در حوزه بانوان و یا دفاتر مدیر بانوان مناطق مراجعه کنند.