علیمحمد شاعری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه هوای پاک در کمیسیون کشاورزی، اظهار داشت: پس از پایان بررسی لایحه ششم توسعه، این لایحه به صحن علنی مجلس میرود، اما نباید در این روزهایی که آلودگی هوا در مرز هشدار قرار دارد، دست روی دست گذاشت.
وی تصریح کرد: قانون آلودگی هوا و لایحههای دیگری که از سوی دولت به تصویب رسید در حال حاضر راهکار موثری در کنترل آلودگی هوا خواهد بود که باید هر چه سریعتر دستورالعملهای هشدار اجرایی شود.
شاعری ادامه داد: البته باید این دستورالعملها قبل از وقوع شرایط هشدار، به صورت پیشگیری و مقابله اجرایی شود در غیر اینصورت حجم آلودگی روزهای گذشته با وارونگی هوا تجمیع شده و شرایط را اسفبارتر از گذشته خواهد کرد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین بخش اجرای دستورالعملهای هشدار؛ محدودیت مقررات تردد خودروها، گسترش محدوده ترافیک در کل شهر، ممنوعیت فروش طرحهای روزانه ترافیک، تعطیلی کارخانه و کارگاههای آلاینده و استفاده رایگان از حملونقل عمومی است که به طور حتم باید در روزهای قبل از رسیدن آلایندگی به مرز هشدار به طور کامل اجرا شوند.