محسن بازگیر درباره واحدهای آلاینده شهر تهران و برخورد با آنها اظهار کرد: پایش سه ماهه واحدهای صنعتی و غیرصنعتی در سطح شهر تهران انجام گرفته است؛ حدود 16 اولویت در پایش واحدهای صنعتی، توقف گاههای اتوبوس و کامیون، ترمینالها، کارخانههای شن و ماسه، کارگاههای تولیدی و واحدهای صنعتی انجام گرفته است.
وی ادامه داد: در این مرحله از پایش بیش از 39 تیم بازرسی در 12 محور تمامی پهنه مسکونی 22 گانه تهران و سکونتگاههای متصل به شهر تهران را بررسی کردند و تمامی واحدهای صنعتی و غیر صنعتی مورد بازبینی جدی قرار گرفتند.
مدیرکل محیط زیست تهران تصریح کرد: هدف اصلی این پایش، منابع آلودگی بوده است و بازبینی به همراه اخطاریههای لازم به واحدهای آلاینده داده شده و با افراد خاطی برخورد جدی انجام میگیرد.
بازگیر خاطرنشان کرد: بعد از اتمام پایش واحدها، نزدیک به 30 درصد آنها توقف عملیات یا اخطاریه دریافت کردند که از میان این واحدها برخی که ملاحظات اعلام شده را رعایت نکردهاند یا نسبت به آلایندگی بیتفاوت بودهاند باید پلمپ شوند.
به گفته وی حدود یک هزار و 248 واحد صنعتی و غیر صنعتی در تهران مورد بررسی و پایش قرار گرفته است که از این تعداد نیز در حدود 281 واحد اخطاریه و 46 واحد توقف عملیات را دریافت کردهاند که واحدهای در معرض پلمپ نیز جزو واحدهایی هستند که توجهی به اخطاریهها نداشتهاند.
مدیرکل محیط زیست تهران ادامه داد: رفع توقف عملیات یا عدم پلمپ واحدهای صنعتی و غیر صنعتی در تهران منوط به رفع مشکلات زیست محیطی و آلایندگی است.
بازگیر درباره این پرسش که معیار پایشهای واحدهای صنعتی و غیر صنعتی آیا فقط آلودگی هوا است، گفت: اولویتها به ترتیب آلودگی هوا، آب و مدیریت پسماند است و در این طرح واحدهای صنعتی، خدماتی، ترمینالها، کارخانهها و مراکز درمانی پایش شدهاند.
وی تصریح کرد: با توجه به اتمام پایشها در این دوره، حدود 6 واحد آلاینده که به اخطاریهها و ملاحظات توجهی نکردهاند این هفته پلمپ میشوند.