به گزارش سایت چاپ آقا برای اینکه بتوانید اطلاعات تماس خود را به مشتریان خود بدهید ، نیاز است که کارت ویزیت داشته باشید. می توانید از طراحی و چاپ کارت ویزیت به عنوان تبلیغات استفاده کنید و با آن خود را به دیگران معرفی کنید.
بوسیله کارت ویزیت یا همان بیزنس کارت ، اطلاعات مربوط به یک شخص و یا شرکتی را به زیباترین و ساده ترین شکل ممکن در اختیار مخاطبان خود می دهید
اما نکته ای که اغلب فراموش می شود این است که تاثیرگذاری اولیه یک کارت ویزیت است که معرفی درست و ارائه اطلاعات شما را به مخاطب عملی می کند چرا که اگر نکات اصلی و کلیدی در طراحی و اجرای یک کارت ویزیت رعایت نشده باشد، کارت ویزیت شما عملا با یک تکه کاغذی که فقط تزیین شده تفاوتی ندارد!
نکات طلایی و مهمی که برای طراحی کارت ویزیت باید بدانید:
۱-کارت ویزیت شما چه چیزی را معرفی می کند؟
پیش از شروع طراحی، ابتدا باید اطلاعات دقیقی که قرار است کارت ویزیت ارائه کند را دریافت کنید زیرا اگر شما مثلا ندانید که این کارت ویزیت مربوط به چه صنف یا فعالیتی است یا چه نوع خدماتی را انجام می دهد، در انتخاب نوع رنگ، فونت ، جنس کاغذ و موارد دیگر دچار سردرگمی خواهید شد.
۲-اندازه کارت ویزیت:
پیش از شروع طراحی، اندازه( سایز) کارت ویزیت را تعیین کنید. کارت ویزیت اغلب در دو اندازه ۴.۸*۵.۸ cm
یا ۵.۵*۸.۵ cm اجرا می شود. اما اندازه های متنوع دیگری هم هستند که برای کارت ویزیت های خاص یا فانتزی به کار می روند.
۳-جنس کارت ویزیت:
انتخاب نوع کاغذ کارت ویزیت شما در طراحی آن بسیار تاثیرگذار است. به عنوان مثال شما می خواهید کارت ویزیت با جنس کتان داشته باشید اما برای کارت خود از رنگ های تیره استفاده می کنید ، طرح چاپ شده شما به دلیل بافت دار بودن کاغذ کتان، جوهر را در خود جذب کرده و کارت ویزیت شما مات و کدر خواهد شد که علاوه بر پایین آمدن کیفیت کارت ویزیت، فونت و طرح نیز وضوح خود را در آن از دست خواهند داد.
نکته دیگر آن که ، کاغذهای خاصی برای مواردی خاص وجود دارند که غیر از کاغذهای معمولی ساده، تنوعی از کاغذهای بافت دار در دسترس است که ممکن است بخواهید از آنها استفاده کنید. به ویژه اگر طراحی کارت شما نیاز به برجسته کردن برخی موارد خاص داشته باشد.
۴-مد رنگی:
برای طراحی کات ویزیت حتما تنظیمات فایل خود را بر روی سیستم چهاررنگ (CMYK) قرار دهید.
درواقع در این سیستم همه رنگ ها از ترکیب چهار رنگ آبی(Cyan) قرمز (Magenta) رنگ زرد (Yellow) و رنگ سیاه (Black Key) بوجود می آید. برای همین به آن CMYK گفته می شود.
شاید شما هم متوجه این موضوع شده باشید که تصویری که با پرینتر خود در خانه چاپ می کنید با همان تصویر که قبلا روی نمایشگر (مانیتور) مشاهده کرده اید و در نتیجه با آن که چاپخانه تحویل شما می دهد، فرق می کند. اغلب ما در چنین شرایطی تقصیر را بر گردن کیفیت بد پرینتر خود و یا اشتباه چاپخانه می اندازیم. اما باید بدانید که تصور ما از این اشکال به خاطر عدم آگاهی از دو مد اصلی رنگ است:
مد رنگ آر جی بی (RGB) و مد رنگی سی ام وای کی ((CMYK
اولی را سیستم رنگی افزودنی (additive color model) و دومی را سیستم چهار رنگ (subtractive color model)هم می گویند.
۵-تعیین محل برش:
اگر در طراحی کارت ویزیت، زمینه را سفید انتخاب نکرده اید، حتما فضایی را برای برش احتمالی در نظر بگیرید. برای اطمینان از آسیب ندیدن طرح اصلی یک حاشیه 3 میلیمتری از هر طرف کارت با رنگ زمینه کارت را خالی بگذارید و اطلاعات مهم را در این بخش از طراحی کارت ویزیت قرار ندهید.
۶-اندازه و نوع فونت:
حتما تا به حال با کارت ویزیتی برخورد کرده اید که علیرغم طراحی مناسب و جنس مرغوب آن، اطلاعات و نوشته های ناخوانایی داشته است؟ چنین کارت ویزیتی عملا غیرقابل استفادهاست
یکی از مهمترین فاکتورها در طراحی کارت ویزیت این است که مشتریان و مخاطبین شما نباید برای خواندن آدرس، شماره تلفن یا ایمیل شما با مشکل مواجه شوند.
اطلاعات مهمتر مانند نام شرکت و شماره تلفن را با سایز بزرگتر قرار دهید تا چشم مشتریان خیلی سریع آنها را پیدا کند.
۷-انتخاب رنگ کارت ویزیت :
انتخاب رنگ کارت ویزیت شما ارتباط زیادی با نوع فعالیت یا خدماتی که ارائه می شود دارد.
یکی از بزرگترین اشتباهات بعضی از طراحان، استفاده از رنگ های متنوع در یک کارت ویزیت است که تصور می کنند این کار باعث جذابیت بصری آن خواهد شد!
رنگ پایه که به رنگ سازمانی نیز معروف است را انتخاب کنید و حداکثر از ۲ رنگ دیگر برای طرح و فونت استفاده کنید. رنگ فونت ها باید مجزا و تقریبا متضاد با رنگ پس زمینه کارت ویزیت باشد ؛ به عنوان مثال اگر پس زمینه کارت ویزیت را سیاه انتخاب کرده اید، رنگ فونت ها را سفید در نظر بگیرید.
۸-مواردی که هرگز در طراحی کارت ویزیت نباید انجام داد:
- استفاده از افکت هایی مثل سایه و فیلتر ها نه تنها به زیبایی بصری طرح شما کمک نمی کند، بلکه باعث ناخوانایی و افت کیفیت بعد از چاپ کارت ویزیت شما می شود
- استفاده از حاشیه در کارت ویزیت
- استفاده از عکس کیفیت پایین : اگر الزامی در استفاده از عکس در کارت ویزیت وجود داشته باشد، از کیفیت بالا و با مد CMYK استفاده کنید
۹-ذخیره فایل طراحی شده:
بعد از اتمام طراحی کارت ویزیت، نوبت ذخیره صحیح فایل است. عدم دقت در این بخش می تواند زحمات شما در طراحی کارت ویزیت را هدر داده و نتیجه کار را با آنچه در ذهن دارید تغییر دهد.
فایل خود را به صورت لایه باز و یا با پسوند Tiff ذخیره کنید. برای ارسال فایل برای چاپ کارت ویزیت ، ذخیره مجدد با همان پسوند Tiff اما به صورت لایه بسته انجام دهید زیرا ممکن است در چاپخانه هنگام باز شدن فایل شما در حالت لایه باز، جابه جایی در لایه ها یا فونت ها بوجود آید.
منبع: سفارش چاپ آنلاین - چاپ آقا http://www.chapagha.com