هادی انصاری درباره مفروش شدن عتبات عالیات و حرم مطهر امیرالمؤمنین(ع) با فرشهای اهدایی ایران اظهار کرد: حدود سه سال قبل برخی متبرعین ایرانی تصمیم گرفتند تا آستان مقدس امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) را با فرشهای دستباف کاشان مفروش کنند.
وی ادامه داد: محور اصلی متبرعین در این طرح، فردی با نام عباس مصلینژاد بود که در نهایت 187 قطعه فرش دستباف درجه یک کاشان به آستانهای مقدس امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تقدیم شد؛ هر کدام این فرشها نیز 360 هزار گره دارد و از نقوش زیبایی بافته شده است.
این تاریخشناس و متبرع اهلبیت(ع) تصریح کرد: بعد از پایان مفروش شدن حرمهای مطهر در کربلای معلی و خیمهگاه، کارگاههای فرشبافی که برای این منظور احداث شده بود فعالیت تازهای برای حرم مطهر علوی آغاز کردند.
انصاری خاطرنشان کرد: از یک سال گذشته کار بافت فرشهای دستباف در 12 کارگاه ایران و توسط بهترین اساتید آغاز شد و در نهایت 58 قطعه فرش بهمساحت 1150 مترمربع بافته شد؛ تمامی فرشها با چله ابریشم بافته شده و هر مترمربع نیز 360 هزار گره دارد.
وی افزود: این فرشهای مطهر حرم امیرالمؤمنین(ع) سرانجام بههمت هنرمندان و متخصصان ایرانی و با هزینه متبرعینی که حرم مطهر امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) را مفروش کرده بودند به پایان رسید.
این تاریخشناس و خادم حرم مطهر علوی عنوان کرد: این 58 قطعه فرش دستباف ایرانی برای نخستین بار به نجف اشرف منتقل شد و با حضور زائران، تولیت آستان مقدس علوی، دانشمندان، کارشناسان و دانشگاهیان دو کشور و در مراسمی معنوی پهن شد.
انصاری تصریح کرد: تمامی رواقها، حرم مطهر علوی و ایوان نجف بهدستان زائران و خادمان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و در میان ذکر لبیک یا علی(ع) لبیک یا حیدر(ع) مفروش شد.
وی ادامه داد: بزرگترین فرش اعتاب مقدسه نیز با متراژ 98 مترمربع در ایوان نجف حرم حضرت امیرالمؤمنین(ع) پهن شد و سایر نقاط ایوان و حرم مطهر علوی نیز با فرش دستباف زیبای کشورمان مفروش شد.