برخی قصد دارند ترافیک تهران را به یک بحران سیاسی تبدیل کنند/ دولت در اجرای وعده های خود موفق نبوده است

با بالا گرفتن بهانه تراشی های غیرتخصصی در زمینه ترافیک شهر تهران،‌ بیساری از متولیان امر و اعضای شورای شهر تهران نسبت به آن واکنش نشان دادند. در همین زمینه محسن پیرهادی،‌ عضو شورای شهر تهران گفت: دلیل اصلی آقایان برای برخورد سیاسی با مسائل تخصصی و موارد صرفا اجتماعی بی تقوایی سیاسی است. وقتی شما منافع شهر را قربانی نگاه سیاسی و غرض ورزانه خود می کنید از داشتن تقوای حداقلی هم بی بهره اید. بارها بر سر موضوعات مختلف برای این جماعت استدلال و دلیل و برهان منطقی آوردیم، بعضا حتی این دلایل را پذیرفتند ولی باز هم موضع گیری آنان خلاف حق بوده است.

این عضو شورای شهر خاطر نشان کرد: بعضی از افراد شاید با موضع گیری های خلاف حق به منافع دنیوی برسند ولی بعضی دیگر، دچار خسران بیشتری می شوند و مصداق خسر الدنیا و الآخره خواهند شد.

وی درباره تلاش رحمت الله حافظی،‌ یکی از اعضای شورای شهر تهران در انتساب هرگونه بحرانی به شهرداری تهران و اتهام ایجاد ترافیک مصنوعی از سوی شهردار تهران؛ افزود: در زمانی که رسانه های اصلاح طلب و مخالف شهرداری هم اذعان کردند ترافیک موجود، ناشی از عدم ظرفیت و عدم تناسب جغرافیا و میزان خودروهای درون شهر است، ایشان اتهام و توهینی به مجموعه ناجا و شهردار تهران وارد می کند که این ادعا، فقط باعث تاسف است.

پیرهادی با بیان اینکه برخی قصد دارند ترافیک تهران را به یک بحران سیاسی تبدیل کنند و آن را غیرطبیعی جلوده دهند،‌ گفت: متاسفانه دولت در اجرای وعده ها و برنامه های خود موفق نبوده است و این مسئله موجب نارضایتی مردم از دولت حاضر شده است. کسانی که توان اجرای پروژه های حداقلی را در دولت نداشتند برآن شدند که با هجمه های رسانه ای گسترده، رقیب احتمالی اتخابات آتی را تضعیف کنند. این پنجه کشیدن های گاه و بی گاه نشان از ترس و احساس ضعف آن ها دارد و تنها ثمره آن، مانع تراشی در انجام امور روز مدیریت شهری است.

وی در پایان درباره عدم پایبندی دولت در تعهداتش برای کاهش مسائل و معضلات شهری خاطرنشان کرد: همانطور که بارها گفتیم دولت سهم خودش را در توسعه و بهسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو نپرداخته است. اگر بهانه فقدان نقدینگی و ... بیاورند می گوییم دولت حتی امکان فاینانس و اخذ وام را نیز فراهم نکرد و این امر باعث آسیب دیدن قشر مستضعف جامعه می شود و طبیعتا سران این دولت و حامیان آنها باید به مردم و وجدان خود پاسخگو باشند.