![مرگ سه تن از اعضای یک خانواده](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/ueY3mNoAV1I4/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwaQxJYQP-pvXLGb3hT6ywpmZWzWnae-9InHBwnS_oMLIXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOVf5_5-6aB0LA,,/%D9%85%D8%B1%DA%AF+%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4.+%DA%AF%D8%A7%D8%B2.jpg)
سرهنگ فرهنگ نوروزی گفت: برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر وقوع مرگ مشکوک در منزل مسکونی یکی از شهروندان، بلافاصله عوامل گشت کلانتری 13 شمس تبریزی به محل اعزام شدند.
وی افزود:با حضور ماموران مشخص شد سه تن از اعضای یک خانواده به دلیل استنشاق گاز متصاعد از بخاری گازی به جهت اتصالات غیر استاندارد دچار خفگی و مرگ خاموش شده اند.
فرمانده انتظامی تبریز با بیان اینکه اجساد فوت شدگان به پزشکی قانونی انتقال یافت؛ با ابراز تاسف از این واقعه دلخراش، به شهروندان توصیه کرد: هنگام استفاده از سیستم های گازسوز در مکان های مختلف، اصول ایمنی استفاده از این سیستم ها را مورد توجه قرار دهند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.