پیرحسین کولیوند در همایش بزرگ اعزام کاروان بهداشت و درمان به مرزهای غربی کشور برای ایام اربعین حسینی در جوار مرقد امام خمینی(ره)، اظهار داشت: خدمات فوریتهای پزشکی توسط دو هزار و 200 پایگاه و 14 هزار نیروی اورژانس در تمام مسیرهای کشور به زائران امام حسین(ع) ارائه میشود.
وی تاکید کرد: امسال تعداد قابل توجهی از پزشکان متخصص مانند متخصص قلب، ارتوپد، جراح و دیگر متخصصها به مرزهای غربی اعزام شدند و علاوه بر 7 بیمارستان مرزی، 17 درمانگاه سرپایی نیز اضافه شده است.
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به آمادگی کامل 20 بیمارستان در نقاط مرزی کشور، گفت: بیمارستانهای امام حسین(ع) کرمانشاه و بقایی اهواز و 64 تختخوابی و دو بیمارستان 32 تختخوابی در مرزهای شلمچه و چزابه به عنوان پشتیبان آمادگی کامل ارائه خدمات درمانی به زائران را دارند.
کولیوند با بیان اینکه امسال تعداد قابل توجهی از نیروهای اورژانس به منظور انتقال صحیح بیماران با نیروهای هلال احمر به عراق اعزام شدند، افزود: این نیروها به همراه کارشناسان بهداشت محیط از 5 روز پیش، فعالیت خود در عراق را آغاز کرده اند و با هماهنگی هایی که با وزارت بهداشت عراق صورت گرفته، کارشناسان ایرانی در رسانههای عراق به بیان نکات علمی و فنی بهداشتی می پردازند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور گفت: وزارت بهداشت عراق برای نیروهای بهداشتی و درمانی ایرانی کارت شناسایی صادر کرده تا بر تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی و نذورات و آشامیدنیها کنترل و نظارت داشته باشند.
کولیوند در پایان با اشاره به اینکه ظرفیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کشور در ایام اربعین نسبت به سال گذشته 3 برابر افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: همکاران ما فعالیت خود برای ارائه خدمات به زائران را آغاز کردند و کاروان امروز نیز در شهرهای همدان، کرمانشاه و ایلام مورد استقبال مسئولان قرار میگیرند.