مجتبی شاکری در جریان سیصد و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران، با اشاره به طرح موضوع تقوای جمعی و تقوای فردی توسط مقام معظم رهبری خطاب به مسوولان هیات دولت،گفت: این مقوله با حال و هوای این روزهای شورا نیز نسبت دارد و باید تلاش کنیم مصداق آیه «تعاونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثن و العدوان» باشیم. ایشان در جایی فرمودند: "در دهههای قبل، در جریان چپ، شعارهای خوبی هم میدادند، اما خودشان را مراقبت نکردند و تقوای جمعی به خرج ندادند. در میانشان آدمهائی بودند که تقوای فردی هم داشتند، اما نداشتن تقوای جمعی، کار آنها را به جائی رساند که فتنهگرِ ضد امام حسین و ضد اسلام و ضد امام و ضد انقلاب توانست به آنها تکیه کند! ...این خیلی خطر بزرگی است. آنها غلتیدند. بنابراین تقوای جمعی لازم است."
وی افزود: در شرایطی که آبروی عدهای در جریان انتشار اسناد تحقیقات اولیه سازمان بازرسی رفته و مورد ظلم قرار گرفته اند و دادستان نیز اعلام جرم کرده است، 13 عضو شورا به جای اینکه درخواست تسریع در برخورد با مجرم را داشته باشند، آزادی او را تقاضامی کنند. یک طرف این ماجرا فرد بازداشت شده و طرف دیکر کسانی هستند که آبروی آنها رفته است.
شاکری با بیان اینکه سست کردن قانون به منزله حمایت از جرم است، تاکید کرد: نباید نسبت به قانون بی اعتنا باشیم و قوه قضاییه را مقابل خود فرض کنیم. جا داشت کسانی که اکنون از قانون شکنی یاشار سلطانی حمایت می کنند، زمانی که آبروی همکارانشان را نشانه گرفته بودند نیز وسط میدان میآمدند و خواستار برخورد با خاطی می شدند.
رییس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با بیان این که اقدام خارج از چارچوب تقوای جمعی و در راستای حمایت از جرم است، خاطرنشان کرد: شخصا برخی از همکاران خود در این جمع 13 نفره را از نظر تقوای فردی قبول دارم اما امضای این نامه را با تقوای جمعی مغایر می دانم.
وی حمایت از قانون شکن را مشابه جریان سیاسی سال 88 ارزیابی کرد و گفت: میرحسین موسوی نیز از قانون عبور و اردوکشی خیابانی کرد اما هنوز عده ای به دنبال آن هستند که قانون شکن را قهرمان جلوه دهند.
شاکری در بخش دیگر سخنانش ضمن نمایش تصاویری که سازمان زیباسازی به مناسبت 13 آبان و روز مقابله با استکباردر سطح شهر اکران کرده است، از برپایی کمپین "دشمن ستیزیم" به منظور طراحی خلاقانه این تصاویر تقدیر کرد.