امیدعلی پارسا افزود: سهم سرشماری اینترنتی در کشور توسعه یافته ژاپن در سال 2015 برابر با 37 درصد بود که ایران از این رقم عبور کرد.
مرکز آمار ایران ثبت نام اینترنتی هشت میلیون و 881 هزار خانوار را هدف گذاری کرده بود که با استقبال گسترده مردم از این روش آمارگیری مشارکت 11 میلیون و 67 هزار و 137 خانوار به ثبت رسید.
پارسا در ادامه تاکید کرد، خانوارهایی که به صورت اینترنتی در سرشماری شرکت کرده اند کد دریافتی را حفظ و هنگام مراجعه مامور سرشماری به منزل، آن را ارایه کنند تا دیگر به سرشماری حضوری نیازی نداشته باشند.
به گزارش ایرنا، همه خانوارهایی که به شکل اینترنتی اطلاعات آماری خود را تکمیل کرده اند ، از دو گیگابایت اینترنت رایگان بهره مند می شوند.
همچنین هزار نفر از افرادی که در سرشماری اینترنتی مشارکت کنند، با قرعه کشی از جایزه 10 میلیون ریالی برخوردار می شوند که تاکنون 6 دوره آن انجام شده است.
500 جایزه ١٠ میلیون ریالی نیز برای مدیران مدارسی در نظر گرفته شده است که توانسته اند خانواده های دانش آموزان را به مشارکت اینترنتی سرشماری تشویق کنند.
هشتمین دوره سرشماری حضوری نفوس و مسکن نیز از صبح روز چهارشنبه 28 مهر ماه در سراسر کشور آغاز شده است و به مدت یک ماه ادامه دارد.
در سرشماری حضوری 25 هزار پرسشگر حضور دارند که از طریق تبلت اطلاعات خانوار و مسکن را جمع آوری می کنند.
نخستین سرشماری عمومی نفوس و مسکن ایران در سال 1335 انجام شد. از سال 1335تا 1385 خورشیدی سرشماری عمومی نفوس و مسکن در ایران به موجب قانون هر 10 سال یک بار اجرا می شد.
در سال 1386براساس مصوبه هیات وزیران فاصله زمانی اجرای سرشماری های عمومی نفوس و مسکن از 10 سال به پنج سال کاهش یافت.
هفتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن در آبان ماه 1390 با بسیج حدود 114 هزار نفر مامور آمارگیر و نیروهای ستادی و پشتیبانی آموزش دیده در 31 استان، یک هزار و 139 شهر و 96 هزار و 549 آبادی انجام شد.