پرویز فتاح در آئین افتتاحیه سند ائتلاف ملی نظام مراقبت اجتماعی از دانشآموزان که در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: 330 هزار دانشآموز تحت پوشش کمیته امداد هستند که با آسیب وارد شدهاند اغلب این افراد یتیم هستند یا پدران آنها زندانی و از کار افتاده است درچنین شرایطی طبیعی است که از لحاظ روحی و روانی مشکل دارند.
وی افزود: باید نگاه ویژهای به دانشآموزان مددجو داشته باشیم همچنین توجه بیشتر به دانشآموزان فقیر و یتیم نیاز است چرا که هنگام ورود به مدرسه دانشآموزان دیگر را میبینند، به تبعیض پی میبرند و به درد آنها اضافه میشود.
رئیس کمیته امداد گفت: در آموزشوپرورش باید به طبقات نیازمند جامعه توجه ویژه داشته باشیم. معلمان در مدرسه از دانشآموزان مواردی را میخواهند که برخی از آنها به دلیل فقر توانایی تهیه آن را ندارد این مسائل باید مدنظر قرار بگیرد.
فتاح با اشاره به اینکه فقر مانع استعداد نیست،بیان کرد: مددجویانی داریم که با رتبههای برتر در کنکور سراسری قبول شدهاند به عنوان مثال فرد رتبه 93 کنکور ریاضی را کسب کرده است بنابراین به جامعه فقرا صرفاً از بُعد آسیبهای اجتماعی نگاه نکنیم،3 هزار و 500 نخبه در کمیته امداد داریم.
وی مطرح کرد: باید به بحث تحصیل کودکانی که با فقر مواجه هستند توجه داشته باشیم تا به دلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل بازنمانند و مراقب باشیم تا فقر را از پدر و مادر خود به ارث نبرند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به برگزاری جشن عاطفهها در دو مرحله که با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: پس از سالها تجربه توانستیم در دو مرحله جشن عاطفه را برگزار کنیم که یکی توسط کمیته امداد و دیگری توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار شد و هیچ دانشآموزی بدون کیف و کفش به مدرسه نرفت و تمام کمکهای جمعآوری شده را میان نیازمندان توزیع کردیم.