علی رزازان ضمن اشاره به اینکه درد قفسه ناشی از دلایل مختلف است بیان کرد: در علم پزشکی درد در این ناحیه بسیار مهم تلقی میشود چرا که میتواند نشانگر خطرات جدی در سلامت فرد باشد.
دکترای داروسازی ضمن توضیح بیشتر گفت: درد قفسه سینه در گروه سنی بالای 20 سال بروز میکند که در بعضی مواقع ناشی از انسداد عروق کرونل بوده و باعث سکته قلبی میشود.
عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان افزود: همچنین در اشخاصی که فشار بالا و چربی خون بسیار بالایی دارند نیز اتفاق میافتد که اغلب از مشکل خود اطلاعی ندارند.
رزازان، با اشاره به استفاده از داروی ضددرد در این بیماران گفت: داروهای مسکن برای این بیماران خیلی مفید نیست بلکه این افراد باید داروهای فشار خون مصرف کنند یا سریع بستری شده و تحت نظر درمانهای تخصصی قرار بگیرند.
وی در ادامه گفت: گاهی اوقات درد قفسه سینه ناشی از زخم معده بوده یا برگشت محتویات معده به داخل مری است که اصطلاحاً به آن رفلاکس میگوییم.
متخصص نانوتکنولوژی پزشکی متذکر شد: داروهای مسکن در این گونه موارد نیز کاربردی ندارد و حتی باعث تشدید آن نیز میشود به همین دلیل مردم در حین مراجعه به داروخانه و تهیه مسکن حتماً با دکتر داروساز مشورت کنند.
عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان تأکید کرد: خیلی از افرادی که دچار سکتههای قلبی شدهاند اگر به موقع بعد از احساس درد در قفسه سینه از داروهای نیتروگلیسیرین زیرزبانی یا آسپرین استفاده کنند میتوانند از عوارض بعدی سکته قلبی خود جلوگیری کنند.
دکترای داروسازی در پایان اذعان کرد: افرادی که دچار درد قفسه سینه هستند باید علت آن را ریشهیابی کرده و سپس دارو مصرف کنند و بدانند که این فشار میتواند ناشی از درد نباشد چرا که درمان هر دردی مسکن و داروی ضد درد نیست و همه افراد باید به این مسئله دقت کنند.